Marketing Report
Dept benoemt Jerry Buhlmann tot Non-Executive voorzitter Raad van Commissarissen Dept nieuws

Dept benoemt Jerry Buhlmann tot Non-Executive voorzitter Raad van Commissarissen Dept

Jerry Buhlmann is toegetreden als non-executive voorzitter van de Raad van Commisarissen van Dept. Hij zal in nauwe samenwerking met Dept's CEO, Dimi Albers, en de rest van de raad van bestuur, de groei en wereldwijde uitbreiding van de agency gaan ondersteunen.

Jerry Buhlmann: "De snelle groei van de digitale economie en de bijbehorende veranderingen hebben een grote impact op ons dagelijks leven, voor zowel voor merken als consumenten. Dept is een snelgroeiende agency met van nature een focus op zowel technologie als marketing, en is hierdoor in staat om grensverleggend werk te creëren voor merken met wereldwijde ambities."

Jerry Buhlmann werd in 2010 benoemd tot CEO van Aegis Group PLC. Na de fusie met Dentsu Inc, werd hij CEO van Dentsu Aegis Network in 2013. Hij bleef in deze rol tot 2018. In deze periode verdubbelde de omzet. Meer dan 60 procent van deze omzet was afkomstig uit digitale diensten. Hij is momenteel voorzitter van Croud Ltd, een door private equity gefinancierd digital agency, en voorzitter van Hybrid, een digitale marketing specialist voor het hoger onderwijs. Hij is hij onafhankelijk directeur van Inchcape PLC en eveneens directeur van Tulchan Ltd, onderdeel van Serviceplan Group en een senior adviseur van OC&C. Daarnaast is hij angel investor en adviseur van bedrijven in de digitale marketing en e-commerce sector.

Dimi Albers: "Jerry Buhlmann is een gerespecteerd leider die begrijpt hoe belangrijk digital experiences zijn voor merken. Zijn kennis en ervaring zijn enorm waardevol als het gaat om het voortzetten van onze wereldwijde groei, zeker omdat we de agility, flexibiliteit en het persoonlijke contact van een boutique agency willen behouden. Daarbij is hij gewoon een heel sympathiek en nuchter persoon en kijk ik er echt naar uit om nauw samen te werken en te leren van een van de beste mensen binnen de industrie.”

www.deptagency.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.