DEPT breidt uit met Two Bulls in Australië

DEPT breidt uit met Two Bulls in Australië

Two Bulls, een digitale productstudio gevestigd in Australië, heeft zich aangesloten bij DEPT. Met klanten als Verizon, Hasbro en MailChimp is Two Bulls gespecialiseerd in het oplossen van complexe uitdagingen met eenvoudige digitale oplossingen door het samenbrengen van innovatieve engineering, creativiteit en doordacht design. De toevoeging van het in Melbourne gevestigde bureau markeert de uitbreiding van DEPT in Australië en de bredere APAC-regio, en zal het wereldwijde aanbod van digitale productdiensten versterken.

Two Bulls

James Kane, CEO van Two Bulls: "Bij Two Bulls houden we niet alleen van ons werk omdat klanten met interessante uitdagingen bij ons komen, maar vooral omdat het oplossen ervan écht een verschil maakt. Het vinden van een partner met een vergelijkbare cultuur, eenzelfde type klanten en begrip van de digitale realiteit was voor ons een van de belangrijkste factoren bij de beslissing om als eerste bureau in de APAC-regio toe te treden. De B Corp certificering is natuurlijk ook een groot pluspunt. DEPT is bezig met een geweldig avontuur om het beste bureau ter wereld te worden, en we kunnen niet wachten om onze lokale kennis en ervaring toe te voegen aan de mix."

Two Bulls werd opgericht in 2009 en werkt in verschillende sectoren, met bijzonder veel ervaring in de gezondheids-, gezins- en overheidssector. Het team van meer dan 120 creatieve engineers loopt voorop in de Australische markt voor digitale producten en heeft als missie om complexe en betekenisvolle problemen op een eenvoudige manier op te lossen. Two Moos, de familiedivisie van Two Bulls, is een internationaal geprezen speler in de spelletjes- en familie-entertainmentsector. De ontwikkeling van Sesame Street Yourself en The Wiggles Fun Time with Faces, beide aanbevolen als App of The Day, behoren tot de vele successen.

DEPT

Dimi Albers, CEO van DEPT: "We bewonderen Two Bulls al een tijdje vanaf de andere kant van de aardbol; ze zijn echt Australië's go-to studio voor digitale productstrategie en design. Ze weten hoe ze technologie en marketing effectief kunnen combineren, hebben langlopende relaties met hun klanten en, nog belangrijker, ze hebben plezier in hun werk. Ik weet zeker dat hun ondernemersgeest DEPT vooruit zal helpen in Australië, de bredere APAC-regio en daarbuiten."

DEPT werd in 2015 opgericht in Amsterdam en is snel gegroeid over de hele wereld, van 150 mensen in Nederland tot meer dan 3.500 mensen in zeventien landen op vijf continenten en werkt samen met merken als Google, Philips, eBay, Patagonia, ASOS, en Diageo. Het bureau is begin dit jaar van start gegaan in Azië-Pacific en is van plan verder uit te breiden in de regio.

Vishnu Mohan, Partner & Chief Growth Officer bij DEPT: "Het Azië-Pacific gebied is een belangrijk onderdeel van onze visie om wereldwijd het beste digitale bureau te zijn. We werken hard om de volledige waardepropositie van DEPT tot leven te brengen in de regio, en het bundelen van onze krachten met zo'n getalenteerd, baanbrekend team als dat van Two Bulls heeft grote voordelen voor onze klanten."

Two Bulls maakt nu deel uit van DEPT en zal blijven werken onder de leiding van CEO James Kane en oprichter en partner Evan Davey. JEGI CLARITY bemiddelde bij de deal.

www.deptagency.com

www.twobulls.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.