Marketing Report
DEPT en Foot Locker lanceren PUMA Exotek met Memphis Depay nieuws

DEPT en Foot Locker lanceren PUMA Exotek met Memphis Depay

Foot Locker lanceert de campagne voor de PUMA Exotek: een sneaker die exclusief bij Foot Locker te verkrijgen is. De omnichannel-campagne – met Memphis Depay als boegbeeld – wordt Europees uitgerold. DEPT werd aangehaakt voor de mediastrategie, media-inkoop en het ondersteunen bij de selectie van de creatieve uitingen die de campagne tot leven laten komen.

Mix van online en offline kanalen

Ferdi Scheers, Strategist bij DEPT: "De afgelopen maanden hebben we intensief gewerkt aan het finetunen van het creatieve concept, de mediastrategie en nu de daadwerkelijke media-executie. Het is dan ook ongelofelijk gaaf om deze campagne nu tot leven te zien komen. Qua mediastrategie is gekozen voor een mix van diverse online en offline kanalen. Van high impact (digital) out-of-home-schermen in Milaan, Parijs, Rotterdam en Amsterdam tot video-ads voor YouTube en een interactieve Snapchat-lens waarmee gebruikers de sneaker virtueel kunnen passen. 

Innovatief ontwerp

In de campagnefilm komt het innovatieve ontwerp tot leven door een inside-out-concept, waarbij vanaf de diepste vezels van de schoen wordt uitgezoomd naar voetballer Memphis Depay.

Lieke Hillerstrom, Senior Trade Marketing Manager bij PUMA: "Enorm gaaf om voor Foot Locker een exclusieve campagne van dit formaat te mogen ontwikkelen. Dankzij nauwe en intensieve samenwerking met DEPT, Foot Locker en andere partners durf ik nu te zeggen dat we enorm trots mogen zijn op het eindresultaat.

Jan Schulte, Media Strategy & Planning Manager bij Foot Locker: "Vanuit Foot Locker zijn we enorm trots op deze exclusieve samenwerking met PUMA. DEPT heeft ons enorm goed geholpen met de mediastrategie en inkoop van placements. We kijken ernaar uit om deze campagne tot leven te zien komen in de Europese steden."

www.deptagency.nl

eu.puma.com

www.footlocker.nl

Lees ook:

DEPT en Beiersdorf breiden samenwerking uit naar Frankrijk

01-03-2024 | 09:53:37
De uitbreiding naar Frankrijk brengt uitdagingen met zich mee, zoals het verschil in taal tussen Belgisch-Frans en Frans.

[Interview] Lucas Nutbey (DEPT): Wij geloven in de krachtige synergie tussen technologie en marketing

23-02-2024 | 10:32:19
We geloven in de krachtige synergie tussen technologie en marketing. Onze Depsters zijn daarom ook evenredig verdeeld over deze disciplines

[Marketing Report TV] Lucas Nutbey (DEPT): Wij maken de hele customer journey waar

15-02-2024 | 10:27:00
Lucas Nutbey is te gast bij Marketing Report TV. Hij spreekt over de belofte van DEPT en de ontwikkelingen op het gebied van social commerce en AI

Hello Monday/DEPT en The True Story lanceren Undo the Firewall

30-01-2024 | 10:56:00
Het biedt een eenvoudige oplossing die website-eigenaren wereldwijd ongecensureerde nieuwsverhalen kan laten hosten en de echte verhalen naar buiten brengt

DEPT in actie voor tienjarig jubileum van The Best Social Awards

26-01-2024 | 09:35:05
DEPT is dit jaar niet alleen een partner, maar investeert in The Best Social Awards door het merk en de awards in de schijnwerpers zetten.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.