DEPT en Journee - The Metaverse Company organiseerden Meta Festival

DEPT en Journee - The Metaverse Company organiseerden Meta Festival

DEPT en Journee - The Metaverse Company organiseerden eind juni het eerste 24-uurs metaversefestival: Meta Festival. Meer dan 6.500 bezoekers kwamen bij elkaar om te luisteren naar honderden web3-innovators, brand marketeers, futuristen en techische experts. Anderen keken mee met de livestreams op YouTube, LinkedIn, Twitter en Twitch.

Metapolis

Binnen Metapolis waren vijf podia gericht op popcultuur, de Betterverse, Immersive Experiences, Diehard Tech, en de Main Stage met live programmering in drie tijdzones in Azië-Pacific, Europa en Amerika. Onder de sprekers op deze podia waren experts van Netflix, Tommy Hilfiger, Calvin Klein en de Federal Reserve Bank of Boston. Ieder podium zoomde in op een eigen thema en had verschillende schermen om presentaties te kunnen volgen. Metapolis beschikte ook over een Playground met workshops, karaoke, een live goochelshow, cocktaillessen, yoga en een NFT-workshop. Bezoekers konden bovendien door een NFT-galerij bladeren om NFT's te kopen die speciaal voor het evenement waren gemaakt.

Web3, popcultuur en innovatieve trends

Op de Main Stage luisterden bezoekers naar experts die zich richtten op Web3, popcultuur, innovatieve trends en hoe je een beter internet kunt bouwen. Sprekers waren onder meer web3-kenners Cathy Hackl, Paula Kilgariff, Diego Borgo en Gmoney, en experts van bedrijven als Google Cloud, Ready Player Me, The Volkswagen Group, H&Mbeyond, HAPE, The Fabricant, Coca Cola, WIRED, disguise, Burberry, Heineken, Salesforce , DRESSX, Headspace, Decentraland, Epic Games, Algorand, PwC UK, Campaign en Forrester.

Josh Rush, mede-oprichter en CEO van SURREAL Events: "Het was een onwerkelijke ervaring om de Meta Festival main stage te delen met zulke vooruitstrevende sprekers en met hen te praten over all things metaverse en immersieve ervaringen. Grote dank aan het hele team van DEPT en natuurlijk aan het team van JOURNEE - The Metaverse Company voor het hosten. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst manieren te vinden waarop we allemaal meer kunnen samenwerken!"

www.deptagency.com

www.journee.live

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.