Marketing Report
Dept en Terra Neutra ontwikkelen ClearSky-app voor Shopify om CO2-positiviteit te bevorderen

Dept en Terra Neutra ontwikkelen ClearSky-app voor Shopify om CO2-positiviteit te bevorderen

Dept is een partnership aangegaan met Terra Neutra, een organisatie die bedrijven en consumenten in staat stelt hun ecologische voetafdruk te beheren. Samen creëren ze ClearSky; een e-commerce app-voor Shopify om CO2-positiever te leven en winkelen.

Verkopers die Shopify gebruiken, kunnen de ClearSky-app integreren om klanten een optie te bieden om de ecologische voetafdruk van het door hen gekozen item te compenseren. 

ClearSky berekent de CO2-voetafdruk van producten in Shopify-winkels met behulp van de API van Terra Neutra, die is gekoppeld aan een peer-reviewed, milieuvriendelijke Life Cycle Assessment-database. Winkeleigenaren kunnen de ClearSky-app ook gebruiken om de product compensatiekosten zelf te dekken en dit voordeel in het winkelwagentje te markeren. 

Ashley Streb, partner bij Rocket Insights (onderdeel van Dept): “Naarmate steeds meer winkels online verkopen, is het van cruciaal belang dat consumenten een gemakkelijke manier wordt geboden om hun online aankopen te compenseren. Met meer dan 44 miljoen Shopify-klanten, is er een enorm potentieel voor de ClearSky-app om veel winkeleigenaren en consumenten te helpen een meer CO2-positieve wereld te creëren." 

www.deptagency.com
www.terraneutra.com

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.