Marketing Report
DEPT in actie voor tienjarig jubileum van The Best Social Awards nieuws

DEPT in actie voor tienjarig jubileum van The Best Social Awards

DEPT heeft als sponsor bijgedragen aan het versterken van de look and feel van The Best Social Awards in 2024. Deze samenwerking is aangegaan ter ere van het tienjarig jubileum van de awardshow.

Deze vorm van het designpartnerschap ontstond na een open brainstormsessie over de invulling van de sponsoring en is bijzonder: DEPT is dit jaar niet alleen een partner, maar investeert in The Best Social Awards door het merk en de awards in de schijnwerpers zetten.

DEPT heeft een compleet huisstijlhandboek gecreëerd dat de basis vormde voor verschillende elementen, waaronder templates voor social media en nominatie-, introductie- en liveshowvideo’s die passen bij de huisstijl van dit tienjarige jubileum.

Bruikbare, opvallende stijl

Diederik Broekhuizen, CEO van The Best Social: “Niets is zo veranderlijk als het digitale landschap, en daarom is het voor ons elk jaar een uitdaging om mee te bewegen met de digitale trends, ook wat betreft vormgeving. De briefing voor DEPT was dan ook niet eenvoudig, maar zij hebben een zeer bruikbare, moderne en opvallende stijl voor ons ontwikkeld waar we ontzettend blij mee zijn.”

Manuel Di Tolve, Creative Director bij DEPT: “Ze nemen het publiek mee op een reis door de meest opvallende en baanbrekende content van het afgelopen decennium, waarbij frames met memorabele content elkaar opvolgen. Dit komt terug in zowel de assets die al online gepubliceerd zijn, als de uitingen die tijdens The Best Social Awards-liveshow op 1 februari hun debuut maken. Denk bijvoorbeeld aan de iconische award zelf, die digitaal tot leven wordt gebracht.”

www.deptagency.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Longlisten SAN ABC Accenten 2023

20-03-2024 | 10:06:00
In de volgende fase beoordeelt de ABC jury de door de longlist kandidaten aangeleverde whitepapers.

[Column] Bas Vlugt: Agency at Night 2024 Report!

17-03-2024 | 20:50:00
Op vrijdag 15 maart was de eerste editie van Agency at Night, een feestelijke avond in Rotterdam tijdens welke deelnemende reclamebureaus de deuren openen, geïnspireerd door het al jaren succesvolle AdNight in Amsterdam

DEPT opent de deuren tijdens Agency at Night

12-03-2024 | 14:57:23
Kijk op vrijdag 15 maart tijdens Agency at Night één avond binnen bij de digitale en creatieve bureaus van Rotterdam.

Studio Dumbar/DEPT ontwikkelt motion identity systeem voor Instagram

12-03-2024 | 10:22:00
Studio Dumbar/DEPT nam het voortouw bij het ontwerpen van een motion systeem dat creativiteit viert en de enorme community van creators inspireert

Blue Band Nederland lanceert Skip the Cow-campagne

05-03-2024 | 11:16:00
De Blue Band Skip the Cow-campagne laat consumenten nadenken over de logica van boter. Hoofdrolspeler in deze campagne is Blue Band Roombeter, een 100 procent plantaardig alternatief voor boter met minstens 75 procent minder klimaatimpact

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief