Marketing Report
Dept introduceert martechplatform voor merken

Dept introduceert martechplatform voor merken

Dept start met Ada by Dept, een eigen marketingtechnologieplatform dat is ontworpen om merken te helpen om hun digitale activiteiten op te bouwen en te versnellen. Creativiteit, technologie, data en mensen zijn de basis van digitaal succes en Ada by Dept combineert deze vier met de beste technologie en integraties van derde partijen voor duizenden campagnes. 

Ada by Dept komt daarbij met oplossingen voor het stimuleren van betere prestaties op het gebied van media, data en privacy, SEO, marketplaces en dynamische content. Dit wordt ondersteund met integraties van partners zoals Google, Facebook, LinkedIn, Amazon, TikTok, Salesforce en anderen. 

Ada by Dept gebruikt data van miljoenen ads om resultaten voor search, social media, televisie en marketplaces te verbeteren en merken te ondersteunen om betere geïnformeerde en snellere beslissingen te maken. Voor Rituals, de Europese cosmeticaketen, brachten de data en martech oplossingen van het Dept platform tot 186 procent groei in online sales. Andere merken die al gebruik maken van data- en martech-oplossingen van Dept zijn onder andere Philips, Just Eat Takeaway, Ralph Lauren, AXA, Douglas, Nivea, en Dextro Energy. 

Willem Blom, partner en Global SVP bij Dept: "Merken leven in een constant veranderende wereld waarin het steeds moeilijker wordt om resultaten van marketingcampagnes te meten. En het creëren van betekenisvolle interacties is heel belangrijk. Met Ada by Dept zijn we in staat om betere klantervaringen te maken voor verschillende marketingkanalen. We kunnen de kracht van onze bewezen technologie, performance mindset en eigen tools in de handen van onze klanten leggen om schaalbare content te creëren, betere mediabeslissingen te nemen en hun groei te versnellen." 

www.deptagency.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief