Marketing Report
DEPT lanceert traineeships voor alle branches nieuws

DEPT lanceert traineeships voor alle branches

DEPT heeft een traineeshipwebsite gelanceerd, waarmee de digital agency meteen zijn extra traineeships introduceert. Het bureau biedt al langer plaats aan talenten om hun carrière te kickstarten in de digitale industrie, maar bestrijkt met de nieuwe traineeships nu alle branches — van digital marketing en data tot creative, projectmanagement en development.

Sarah Wubben, managing director bij DEPT Nederland: “Als toonaangevend digitaal bureau en gecertificeerd B Corporation voelen we de verantwoordelijkheid om de nieuwe generatie op te leiden. Naast die maatschappelijke functie is DEPT dé springplank voor jong talent. Meewerken op een project voor bijvoorbeeld Google of bol.com? Dat is bij ons heel normaal. We werken samen met merken die voorop lopen op digitaal vlak en waar je als trainee heel veel van kunt leren.”

Sabine Torn, people & culture business partner bij DEPT: “De traineeships bestaan uit een combinatie van werken en leren. Dat spreekt natuurlijk voor zich, maar het traject is bij ons een stuk minder rigide dan bij een grote corporate of een consultancybedrijf. Je zit echt midden in de bruisende bureauwereld en draait mee als volwaardig Depster. Daarnaast zetten we middels trainingen ook in op soft skills zoals communiceren, presenteren en feedback geven. We richten ons namelijk op pas afgestudeerden die zich niet alleen willen ontwikkelen binnen een bepaald vakgebied, maar ook als persoon en young professional.”

www.deptagency.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.