DEPT legt de regie in de handen van de werknemer

DEPT legt de regie in de handen van de werknemer

Een negen-tot-vijf baan met standaard vakantiegeldregeling en een vijfdaagse kantooraanwezigheid is niet langer de opzet waar het hart van iedere werknemer sneller van gaat kloppen. Flexibiliteit en vrijheid in je baan wordt steeds belangrijker. Daar speelt DEPT op in door constant te werken aan initiatieven waar medewerkers blij van worden. 

Happy Depsters

De digital agency werd in mei aangesteld tot een van de Best Workplaces van Nederland. Niet alleen door de cultuur en de groeimogelijkheden die DEPT biedt, maar vooral door te luisteren naar de veranderende behoeften van de werknemer. Het zorgen voor happy Depsters is prioriteit nummer één. Voorbeelden van initiatieven waarmee DEPT flexibiliteit biedt en andere bedrijven wil inspireren zijn de flexwerkmogelijkheden (in zowel tijd als ruimte), het openen van hubs buiten de Randstad en de nieuwste ontwikkeling, een flexibele vakantiegeldregeling in samenwerking met hr-techbedrijf YourCampus.

Vakantiegeldregeling YourCampus

Marjan Smit, head of people & culture bij DEPT: "We leven vandaag de dag in een hybride wereld waar online en fysiek werken door elkaar lopen. Het is daarom belangrijker dan ooit om de werk/privé-balans goed te bewaken. Daarin vragen we flexibiliteit van onze werknemers, maar wij vinden dat werkgevers zich ook flexibel moeten opstellen. We stappen over naar een nieuw model, waarbij we geloven dat autonomie en keuzevrijheid op het gebied van arbeidsvoorwaarden ons personeel ondersteunt in hun verschillende levensfasen."

Via de app van YourCampus kan vakantiegeld op een moment naar keuze uitbetaald worden; maandelijks, eenmalig of door het om te zetten in een individueel keuzebudget voor exclusieve in-app deals. Florian Gendrault, CEO van YourCampus: "Wij leggen de lat graag hoog en daarom matchen we goed met DEPT. Samen dagen we de status quo van arbeidsvoorwaarden uit en denken we na over oplossingen waar iedereen beter van wordt."

www.deptagency.com

www.yourcamp.us

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.