Dept neemt Deens bedrijf Sorthvid over

Dept neemt Deens bedrijf Sorthvid over

De in Kopenhagen gevestigde strategic design agency Sorthvid heeft zich aangesloten bij digital agency Dept.

Bekend om het werk voor Deense en wereldwijde e-commerceklanten zoals Pandora, Royal Copenhagen, Copenhagen Airports, BoConcept en Magasin, bundelt het Sorthvid-team de krachten met Dept Kopenhagen. De honderd medewerkers verhuizen dit jaar naar een gezamenlijke locatie. Dept neemt alle aandelen in Sorthvid over. In ruil daarvoor nemen eigenaren Peter Risborg en Jonas Roland Therkildsen een belang in Dept en behouden zij een belangrijke rol binnen het management.

Peter Risborg, oprichter van Sorthvid: “We werken al jaren samen met Dept en sinds we onze eerste klant deelden, werd duidelijk dat we dezelfde waarden en kwaliteit belangrijk vinden in onze projecten. De behoeften van onze klanten worden steeds complexer. Aansluiten bij Dept, en in staat zijn om een breder scala aan services aan te bieden zoals data, media en Amazon marketing, is hierop een perfect antwoord.”

Dimi Albers, CEO van Dept: “In 2018 heeft Dept met online marketingservices de basis gelegd in de Nordics. Sorthvid is in Denemarken toonaangevend op het gebied van digital design en UX. Het bundelen van de krachten met onze data- en digital marketingexperts brengt het Deense serviceportfolio naar een hoger niveau.”

Lasse Rasmussen, Managing Director Digital Marketing van Dept: “We werken al een tijdje samen met het Sorthvid-team en erkennen de kwaliteit en waarde die ze toevoegen in onze gezamenlijke projecten. Peter en Jonas hebben een team samengesteld van slimme UX- en techexperts die beschikken over de energie en het ondernemerschap die we op lokaal niveau zoeken. De volgende stap is samenwerken in volledig geïntegreerde teams; we kunnen niet wachten! ”

www.deptagency.com
www.sorthvid.dk

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.