DEPT ontwikkelt wereldwijde campagne voor Lotus Biscoff

DEPT ontwikkelt wereldwijde campagne voor Lotus Biscoff

Het creatief bureau DEPT heeft een wereldwijde campagne ontwikkeld voor Lotus Biscoff. Onder de noemer You gotta Biscoff wordt deze campagne kracht bijgezet waarbij het verlangen naar het koekje wordt aangewakkerd. De campagne is op 21 mei gestart in Nederland; eerder al in andere landen.

Een uniek liefdesverhaal vanuit een unieke POV

In de campagne wordt een wereld gecreëerd waarin alles gezien wordt door de ogen van de Lotus Biscoff-producten - de Point of Biscoff (afgekort 'POB').

Met visuals en een uniek perspectief, genaamd Point of Biscoff (POB), tonen de advertenties Biscoff-producten als de ultieme craving-inducers. De producten staan altijd in het middelpunt, zijn altijd het voorwerp van ieders verlangen en trekken overal de aandacht. Elk verhaal eindigt met het verlangen en de verwachtingen die plaatsmaken voor genot, met het verwachte moment van genieten van een Lotus Biscoff.

De mediastrategie richtte zich op de fanbase van het koekje en serveerde zowel betaalde als creator-generated content direct aan hen. De mediaplanning werd op maat gemaakt om media en creatieven af te stemmen op hoe het publiek van het merk de verschillende kanalen gebruikt - of het nu gaat om entertainment, inspiratie of informatie.

Ramin Bahari, creatief directeur bij DEPT: "Stel je voor dat wanneer je een ruimte binnenkomt, je het middelpunt van ieders aandacht bent. Die eenvoudige gedachte bracht ons tot de Point of Biscoff.

Het is een leuke, vermakelijke manier om onze verhalen te vertellen, die meteen de aandacht trekt en gemakkelijk te vertalen is naar alle platforms en kanalen. En hoewel het product altijd centraal staat, gaat het eigenlijk over mensen en hun herkenbare reacties op Lotus Biscoff: je kunt niet anders dan ervan houden."

Pitch

Dept werd in 2023 de winnaar van een door Lotus Biscoff uitgezette wereldwijde pitch. Deze campagne is het eerste resultaat van deze samenwerking.

www.deptagency.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Marketing Report feliciteert alle partners met hun ADCN Lampen 2024

09-05-2024 | 15:14:00
TBWA\NEBOKO, Ambassadors, Amp.Amsterdam, DEPT, Cheil, Joe Public en N=5 wonnen of waren betrokken bij 45 lampen

Remy Bronkhorst van Dept Agency naar Flatline Agency

02-05-2024 | 13:06:00
Remy zal de leiding nemen over de processen en operatie, waarmee hij veel ervaring en visie inbrengt

Longlisten SAN ABC Accenten 2023

20-03-2024 | 10:06:00
In de volgende fase beoordeelt de ABC jury de door de longlist kandidaten aangeleverde whitepapers.

[Column] Bas Vlugt: Agency at Night 2024 Report!

17-03-2024 | 20:50:00
Op vrijdag 15 maart was de eerste editie van Agency at Night, een feestelijke avond in Rotterdam tijdens welke deelnemende reclamebureaus de deuren openen, geïnspireerd door het al jaren succesvolle AdNight in Amsterdam

DEPT opent de deuren tijdens Agency at Night

12-03-2024 | 14:57:23
Kijk op vrijdag 15 maart tijdens Agency at Night één avond binnen bij de digitale en creatieve bureaus van Rotterdam.
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.