DEPT uitgeroepen tot een Best Workplace in Europa

DEPT uitgeroepen tot een Best Workplace in Europa

Great Place to Work, de wereldwijde instantie op het gebied van werkcultuur, heeft DEPT als 29e geplaatst op de lijst van Best Workplaces in Europa, en daarmee als tweede Nederlandse bedrijf binnen de categorie Large Workplaces.

Welzijn van werknemers voorop

De lijst is gebaseerd op vertrouwelijke onderzoeksgegevens van 1,4 miljoen werknemers van meer dan 3000 bedrijven in 37 landen in Europa. Het onderzoek beoordeelt de ervaringen van werknemers op het gebied van vertrouwen, innovatie, bedrijfswaarden, inclusiviteit en leiderschap. Uit de resultaten blijkt dat meer dan 90 procent van de werknemers van DEPT het bedrijf sterk zou aanbevelen bij familie en vrienden.

Michael C. Bush, CEO van Great Place to Work: "Wij willen de Best Workplaces in Europa feliciteren met het feit dat zij het welzijn van hun werknemers voorop stellen. In een uitdagende tijd hebben deze bedrijven werkplekken gecreëerd die voor iedereen gelijk zijn, door flexibiliteit te bieden en hun medewerkers te ondersteunen bij tegenslagen. De Best Workplaces in Europa belichamen de missie van Great Place to Work en maken werk inderdaad Great Work For All."

Big enough to cope, but small enough to care

DEPT werd in 2015 opgericht in Amsterdam en is snel gegroeid over de hele wereld, van 150 mensen in Nederland naar meer dan 3500 mensen in zeventien landen verspreid over vijf continenten. Dimi Albers, CEO bij DEPT: "Ondanks dat we supersnel groeien, willen we te alle tijden big enough to cope, but small enough to care blijven. We werken hard om ervoor te zorgen dat iedere Depster zich onderdeel voelt van de familie. We weten dat we altijd meer kunnen doen, maar de benoeming tot Best Workplace is een geweldig teken dat we op de goede weg zijn."

De digital agency is sinds 2021 een B Corporation en Climate Neutral Certified, en heeft uitgebreide DE&I- en opleidingsprogramma's voor zijn medewerkers. Marjan Smit, VP Regional Head of People & Culture bij DEPT: "We zijn toegewijd om niet alleen het beste bureau ter wereld te zijn, maar ook vóór de wereld. We luisteren naar onze mensen en zijn altijd hard bezig om onze processen, arbeidsvoorwaarden en werknemerservaring te verbeteren. Het ontvangen van een plek in de Best Workplaces in Europa is een ongelooflijke prestatie die we nog jaren hopen vol te houden."

www.deptagency.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.