DEPT verkozen tot Gold & Advertising Partner van bol.com

DEPT verkozen tot Gold & Advertising Partner van bol.com

DEPT en bol.com hebben hun langdurige samenwerking versterkt door DEPT’s aanstelling tot Gold Partner en Advertising Certified Partner. Met deze exclusieve bekroning kan de digital agency klanten nog beter bedienen om optimaal gebruik te maken van marketplaces.

Met de Gold Partner-status wordt DEPT meer betrokken bij events, webinars en andere programma’s van de webwinkel. Daarnaast kan DEPT als bol.com-specialist huidige en toekomstige klanten van begin tot eind helpen bij activiteiten op de digitale marketplace in Nederland en België, van onboarding tot strategisch advies en operationele ondersteuning. Slechts vijf partijen in Nederland mogen zowel de Gold Partner- als Advertising Certified Partner-titel dragen.

Snelle groei

Het DEPT marketplaces-team is afgelopen jaren hard gegroeid in grootte en internationaal gediversifieerd in expertise om naast grote internationale marketplaces, ook local hero marketplaces te kunnen ondersteunen.

Davy Vugs, team lead marketplaces bij DEPT: “We zien de steeds prominentere plek die marketplaces aanneemt in de strategie van klanten. Al jaren hebben we een goede relatie met bol.com. De nieuwe partnerstatus is een extra mijlpaal en we kijken uit naar de verdere samenwerking.”

Mark Wernsen, strategic partner manager bij bol.com: “Veel ondernemers en retailers zetten bij bol.com voor het eerst de stap naar verkoopstrategie via marketplaces. Door bekwame e-commerce intermediairs zoals DEPT aan te haken bij dit proces, verbeteren ze hun diensten, marktpositie en digitale succes. Een welverdiende aanstelling voor een partij met wie we maar al te graag werken op allerlei vlakken.”

www.deptagency.com

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.