Marketing Report
Digital commerce bureau DNZ sluit zich aan bij United Playgrounds nieuws

Digital commerce bureau DNZ sluit zich aan bij United Playgrounds

Digital commerce bureau DNZ (De Nieuwe Zaak) sluit zich aan bij United Playgrounds om met een breder pakket aan services, beter in te kunnen spelen op grotere en complexere vraagstukken bij haar klanten. Hiermee is DNZ de volgende overname van United Playgrounds, nadat zij in mei naming agency Globrands overnam.

Digitale transformatie

DNZ adviseert en begeleidt organisaties in hun digitale transformatie met digitale strategie, de ontwikkeling en implementatie van eCommerce platformen en full funnel marketing expertise. DNZ is partner bij open-SaaS eCommerce platform BigCommerce en het Intershop B2B-platform en won partner-awards waaronder de BigCommerce EMEA Excellence in Delivery Award. DNZ werkt onder andere voor klanten als Bouwmaat, Makro, Intersport, Heutink, CliniClowns, Bertus, Lekkerland, Studio Anneloes, Wasco en Alzheimer Nederland.

Johan Keurentjes, Managing Director DNZ: "We zijn trots dat we de verschillende fases van groei succesvol hebben doorlopen en zijn ervan overtuigd dat we als onderdeel van United Playgrounds samen met onze 80 collega’s verder kunnen bouwen aan een geweldige toekomst. Het is een logische stap voor DNZ omdat we de ambitie hebben om onze klanten en medewerkers continu te laten groeien door een volgende stap te zetten in digitale volwassenheid."

Jurriën Kerstholt, Founder DNZ: "In 2005 is DNZ gestart als eCommerce specialist. In 17 jaar zijn we een prominente speler geworden in de e-commerce sector. Ik ben enorm blij dat we samen met United Playgrounds de volgende stap kunnen zetten. In deze groep worden we nog relevanter voor onze klanten en medewerkers."

Data & automation

Diederik Breijer, founder en CEO United Playgrounds: "Een belangrijk focusgebied voor ons als groep is data & automation, waarbinnen specifieke skills rondom commerce, data, conversie en techniek samenkomen. Met DNZ halen we een technische partner binnen de groep, die klanten helpt met design, development en marketing binnen digital commerce en waarmee we de snelle ontwikkeling hierbinnen de komende jaren verder vorm kunnen geven."

www.denieuwezaak.nl

www.unitedplaygrounds.nl

www.standard.nl

Lees ook:

[Interview] Cees Faes (Fightclub): elke marketeer van een challenger brand heeft iets te winnen

18-11-2023 | 13:42:00
In de aanloop naar de publicatie van de Reclamebureau100 2024 op het M100 Event op 7 december in Club ACE in Amsterdam, publiceren wij een serie interviews met genomineerden die deelnemen aan het event. Cees Faes is CEO van Fightclub. Wij spreken hem

Merkenbureau Globrands wordt onderdeel van United Playgrounds

25-05-2023 | 17:41:00
Merkenbureau Globrands, actief in naming en verbal branding, is overgenomen door United Playgrounds. Samen met LiveWall, Wave, 100 procentEMAIL en Verve dragen zij bij aan het realiseren van de internationale ambities van de groep

United Playgrounds lanceert propositie: Playground for the remarkable

03-05-2023 | 11:40:00
Digital marketing group United Playgrounds heeft onder de naam Playground for the remarkable, samen met een vernieuwde merkidentiteit. Aanleiding is de volgende fase van (internationale) groei van de groep en de evolutie die de industrie doormaakt

United Playgrounds neemt branding agency Verve over

03-10-2022 | 07:29:00
Om een nieuwe fase van internationale groei te versnellen, sluit branding agency Vervezich aan bij digital solutions group United Playgrounds (UP)

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.