Digital commerce bureau DNZ sluit zich aan bij United Playgrounds

Digital commerce bureau DNZ sluit zich aan bij United Playgrounds

Digital commerce bureau DNZ (De Nieuwe Zaak) sluit zich aan bij United Playgrounds om met een breder pakket aan services, beter in te kunnen spelen op grotere en complexere vraagstukken bij haar klanten. Hiermee is DNZ de volgende overname van United Playgrounds, nadat zij in mei naming agency Globrands overnam.

Digitale transformatie

DNZ adviseert en begeleidt organisaties in hun digitale transformatie met digitale strategie, de ontwikkeling en implementatie van eCommerce platformen en full funnel marketing expertise. DNZ is partner bij open-SaaS eCommerce platform BigCommerce en het Intershop B2B-platform en won partner-awards waaronder de BigCommerce EMEA Excellence in Delivery Award. DNZ werkt onder andere voor klanten als Bouwmaat, Makro, Intersport, Heutink, CliniClowns, Bertus, Lekkerland, Studio Anneloes, Wasco en Alzheimer Nederland.

Johan Keurentjes, Managing Director DNZ: "We zijn trots dat we de verschillende fases van groei succesvol hebben doorlopen en zijn ervan overtuigd dat we als onderdeel van United Playgrounds samen met onze 80 collega’s verder kunnen bouwen aan een geweldige toekomst. Het is een logische stap voor DNZ omdat we de ambitie hebben om onze klanten en medewerkers continu te laten groeien door een volgende stap te zetten in digitale volwassenheid."

Jurriën Kerstholt, Founder DNZ: "In 2005 is DNZ gestart als eCommerce specialist. In 17 jaar zijn we een prominente speler geworden in de e-commerce sector. Ik ben enorm blij dat we samen met United Playgrounds de volgende stap kunnen zetten. In deze groep worden we nog relevanter voor onze klanten en medewerkers."

Data & automation

Diederik Breijer, founder en CEO United Playgrounds: "Een belangrijk focusgebied voor ons als groep is data & automation, waarbinnen specifieke skills rondom commerce, data, conversie en techniek samenkomen. Met DNZ halen we een technische partner binnen de groep, die klanten helpt met design, development en marketing binnen digital commerce en waarmee we de snelle ontwikkeling hierbinnen de komende jaren verder vorm kunnen geven."

www.denieuwezaak.nl

www.unitedplaygrounds.nl

www.standard.nl

Lees ook:

Holland & Barrett Nederland lanceert app: nieuw tijdperk in gezondheidshopping

19-02-2024 | 13:14:00
Na de lancering in de UK is nu ook de Nederlandse Holland & Barrett-app beschikbaar in de App Store en Play Store

Madurodam kiest voor Fitzroy

14-02-2024 | 08:48:00
Madurodam is een andere weg ingeslagen; van miniatuurstad naar een interactief attractiepark

Even bellen met… Jur Baart over de overname van Fitzroy door United Playgrounds

05-02-2024 | 14:47:01
United Playgrounds heeft het strategische creatieve bureau Fitzroy overgenomen. We bellen even met Jur Baart, (tot nu toe) eigenaar van Fitzroy

Fitzroy overgenomen door United Playgrounds

01-02-2024 | 15:39:00
United Playgrounds heeft het strategische creatieve bureau Fitzroy overgenomen. Fitzroy is het zevende bureau dat zich aansluit bij deze groep

Overname RTL Nederland door DPG Media is Overname van het Jaar 2023

30-12-2023 | 13:49:00
Ja, en daar is ie dan; het overzicht van de belangrijkste overnames in de Nederlandse media en marcom industrie in 2023. Maar voordat we overgaan tot het sorteren van de belangrijkste overnames eerst een paar woorden in historisch perspectief. Want na een aantal jaren overnames ranken, hebben we wel wat gevoel bij de ontwikkelingen.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.