Marketing Report
Dille & Kamille kiest voor mediabureau Stroom nieuws

Dille & Kamille kiest voor mediabureau Stroom

Dille & Kamille en Stroom gaan in 2022 het merk communiceren en verder uitbouwen. Mediabureau Stroom wordt daarbij verantwoordelijk voor alle mediastrategie, -planning en -inkoop. Stroom is onderdeel van het Candid-platform. 

Hans Geels, algemeen directeur Dille & Kamille: “Dille & Kamille staat aan het begin van een nieuwe fase. Door een betere merk- en performance verhouding in media en creatie te introduceren, vertellen we opnieuw ons verhaal. We willen het anders gaan doen, maar natuurlijk passend bij ons merk en onze klanten. Stroom gaat ons daarbij helpen met betrekking tot mediastrategie, planning en inkoop."

Martijn Jaartsveld, Strategy Director Stroom: “Dille & Kamille ziet heel goed in, dat je in deze markt behoedzaam maar onderscheidend moet opereren. Dille & Kamille heeft een onderscheidend publiek dat een anders dan andere aanpak verdient. Bij Stroom is merken bouwen een lange termijn planning met korte termijn impact. De strategie in combinatie met het creatieve werk gaat zijn werk doen. We hebben enorm veel vertrouwen in een mooie en effectieve samenwerking.”

www.dille-kamille.nl
www.stroom.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief