Dit zijn de winnaars van de Your Craft DOOH-design challenge 2024

Dit zijn de winnaars van de Your Craft DOOH-design challenge 2024

Global en RA*W hebben afgelopen donderdag op het kantoor van Global de winnaars bekend gemaakt van de Your Craft DOOH-design challenge. Deze samenwerking, waarvoor meer dan 90 deelnemers zich hadden aangemeld, bood jong talent de kans om een innovatieve Digital Out-of-Home campagne te ontwikkelen voor op het netwerk van Global.

Lois Weeber, bestuurslid van RA*W: "Het thema van dit jaar moest de deelnemers aanmoedigen om te denken vanuit hun craft en de grenzen van het medium op te zoeken. Dit heeft geleid tot verschillende perspectieven en verrassende creaties. Vanuit RA*W vinden we het belangrijk om jong talent te ondersteunen en door samen te werken met Global kunnen we de zichtbaarheid van deze doelgroep vergoten. Door middel van Global's Digital Out-of-Home netwerk bieden we de twee winnaars een jaar lang een podium op de drukstbezochte locaties in Nederland." 

Juryproces   

De vijfkoppige vakjury bestaande uit Nastasia Broutin (TBWA/Neboko), Karen van de Kraats (Wieden+Kennedy), Anne Stokvis (N=5), Tom Marsch (Global) en Tabi Aziri (Dentsu Creative) hebben het werk beoordeeld op basis van de creatieve aanpak en het vermogen om een creatie te ontwikkelen die past bij het medium Out-of-Home. Uiteindelijk zijn er twee winnaars uitgekomen.   

Winnaars   

De eerste plaats ging naar Vincent Vervoort, junior creative bij Alfred International. Zijn creatie was een knipoog naar het medium dat voornamelijk gebruikt wordt voor commerciële doeleinden. "Eigenlijk wist ik het meteen; ik geef de Digital Out-of-Home schermen een commercial break!"   

Op de tweede plaats het duo Yesol Sihn, Graphic & Content Designer en Monique Nelis, Motion Graphic Designer bij Home. "Ons concept Create yourself komt voort uit het verlangen om los te breken van de verwachtingen van de (digitale) maatschappij. Het benadrukt simpelweg het belang van het creëren van een authentiek zelf en het omarmen van alles wat zichzelf onthult."

De derde plaats gaat naar Zoya Taseva met het concept 'who do you choose to be today?'.  

www.we-are-raw.com

www.global.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.