Marketing Report
Don Diablo en Media.Monks lanceren videoclip om aarde te vergroenen nieuws

Don Diablo en Media.Monks lanceren videoclip om aarde te vergroenen

Don Diablo en Justdiggit brengen de Too Much To Ask uit met de gezamenlijke missie om de aarde te vergroenen en af te koelen. De clip is gemaakt in samenwerking met Media.Monks en Ty Dolla $ign.

De video is onderdeel van het initiatief Stream to Regreen: wanneer het nummer wordt afgespeeld via streamingdiensten zoals Spotify, YouTube en XITE wordt de opbrengst aan Justdiggit gedoneerd. Elke 25 streams van het nummer staat gelijk aan één vierkante meter vergroening. Sinds het nummer uitkwam, is het inmiddels al zeven miljoen keer gestreamd, wat gelijk staat aan 280.000 vierkante meter aan vergroend land.  

In de film, gemaakt in samenwerking met digitaal en creatief bureau Media.Monks en regisseur Safi Graauw, wordt het luisteren van muziek verbonden met een positieve impact op de planeet.

Wessel van Eeden, Marketing Director van Justdiggit: “Hoe fantastisch is het dat we actief de aarde kunnen vergroenen door naar de beste muziek te luisteren en naar prachtige muziek videos te kijken?”

Don Diablo: “Too Much To Ask is een liefdeslied voor Moeder Aarde. Als futurist heb ik me altijd gericht op het vinden van manieren om een betere toekomst te creëren en dit is zeker het begin van iets geweldigs.”

Nadiya Haddad, senior producer films & content van Media.Monks: “Deze video gaat veel verder dan alleen entertainment, en deelt de spanningen van ons dagelijks leven om een positieve impact op het klimaat te hebben ontzettend goed. Het geeft een stem aan de ambitie om beter voor onze planeet te zorgen.”

Safi Graauw, regisseur: “Stream to Regreen is een andere belangrijke manier om creativiteit te betrekken bij de communicatie over landschapsherstel, het is een eenvoudige manier om jongeren te bereiken via de fanbase van Ty Dollah $ign en Don Diablo door het maken van deze videoclip”

Don Diablo en Ty Dolla $ign zijn de eerste artiesten die meedoen aan het Stream to Regreen- initiatief en Justdiggit is van plan om het initiatief uit te breiden met meer artiesten met het doel om honderden miljoenen streams te realiseren. Stream to Regreen is ontwikkeld in samenwerking met HavasLemz en de video ontwikkeld door Media.Monks. Het Media.Monks influencer marketing team en blowUP Media ondersteunen in het vergroten van het bereik van de videoclip.

media.monks.com
www.justdiggit.org

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief