Dorst & Lesser aan de slag voor Dr. Oetker

Dorst & Lesser aan de slag voor Dr. Oetker

Socialmediabureau Dorst & Lesser slaat de handen ineen met Dr. Oetker Nederland om de opkomende pizzacultuur op TikTok te omarmen

Niels Verhoeven, oprichter en CEO van Dorst & Lesser: "Dit partnerschap met Dr. Oetker Pizza op TikTok biedt ons de perfecte gelegenheid om deel uit te maken van de pizzacultuur en geïnspireerd te worden door de creativiteit van de TikTok-gemeenschap. We zijn vastbesloten om boeiende en meeslepende content te creëren die het enthousiasme van TikTok-pizzafans weerspiegelt."

Joost van den Berg, marketingdirecteur bij Dr. Oetker Pizza: "Dr. Oetker is verheugd over de samenwerking met Dorst & Lesser. Bij Dr. Oetker geloven we in het omarmen van nieuwe trends en het op een creatieve en authentieke manier betrekken van onze consumenten. Samen met Dorst & Lesser zullen we onze aanwezigheid op TikTok versterken en deel uitmaken van de pizza cultuur die daar heerst."

www.dorstenlesser.com

www.oetker.nl

Lees ook:

Let’s get Reel

14-04-2021 | 11:10:00
Het booming social media kanaal van 2020? TikTok, natuurlijk. Het kanaal dat om als eerste mee op de kar van TikTok te springen?

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.