Douwe Kolk Head of Projects & Operations Age Media

Douwe Kolk Head of Projects & Operations Age Media

YouTube-agency Age Media verwelkomt Douwe Kolk als Head of Projects & Operations. In zijn rol maakt Douwe deel uit van het managementteam van Age Media, waar hij verantwoordelijk is voor de coördinatie en uitvoering van creatieve en strategische projecten binnen het bureau.

Voor zijn tijd bij Age Media bekleedde Douwe diverse functies in de mediasector, waaronder Creative Producer bij Emakina en Social1nfluencers, en Brand Manager bij Talpa Social. Als oprichter van Youngwize heeft hij ervaring opgedaan in het ontwikkelen en uitvoeren van merkstrategieën.

Henri Lessing, mede-oprichter van Age Media: "Douwe Kolk brengt niet alleen uitgebreide ervaring in de mediawereld met zich mee, maar heeft ook bewezen ervaring in het begeleiden van uiteenlopende projecten."

Jennifer Feaster, eveneens mede-oprichter: "Zijn unieke kennis van YouTube maakt hem de ideale kandidaat om een cruciale rol te spelen bij het verwezenlijken van de toekomstplannen van Age Media ten behoeve van onze klanten en partners."

Douwe Kolk: "Ik vind het onwijs tof om onderdeel te zijn van het team van Age Media en kijk ernaar uit om bij te mogen dragen aan de toekomstige groei van het bureau. Het samenwerken met ambitieuze merken en het versterken van hun strategische positie is een uitdaging waar ik met volle energie induik."

www.agemedia.group

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Vacatures] AGE Media zoekt een Senior YouTube creative

11-03-2024 | 09:10:00
AGE Media is per direct op zoek naar een Senior YouTube creative

Jennifer Feaster (Age Media): YouTube is een digitale goudmijn aan data voor branded content

14-12-2023 | 12:03:00
In de wereld van online video is YouTube het meest competitieve platform

[Marketing Report TV] Jennifer Feaster over Age Media

13-11-2023 | 10:04:00
Jennifer Feaster, Managing Director bij Age Media, is te gast bij Marketing Report TV.

[Column] Henri Lessing: Waarom YouTube Shorts de TikTok-killer kan zijn

06-11-2023 | 10:59:00
TikTok, Instagram en YouTube dingen allemaal mee om de dominante speler te worden in de wereld van verticale video's. Vanaf 2023 hebben TikTok en Reels elk 1 miljard maandelijks actieve gebruikers, vergeleken met de 2 miljard maandelijks actieve gebruikers van YouTube Shorts

Kruidvat Cross Media Adverteerder van het Jaar 2023

19-10-2023 | 12:21:00
Kruidvat is door AGE Media voorgedragen als Cross Media Adverteerder van het Jaar en is door de jury uitgeroepen tot winnaar.

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.