Marketing Report
[DPG Grow] Edson Sabajo (Patta): Ik wil anderen beter maken dan mezelf nieuws

[DPG Grow] Edson Sabajo (Patta): Ik wil anderen beter maken dan mezelf

Brandkast! is een podcast waarin Roger Verdurmen op zoek gaat naar waardevolle inzichten en juweeltjes van verhalen op het gebied van branding en storytelling. Een plek waar de merkgeheimen van alle gasten worden bewaard.

Te gast in deze aflevering van Brandkast is Edson Sabajo, co-founder van streetwearmerk Patta. Wil je nog meer kennis opdoen over digitale media en marketing? Kijk dan op dpggrow.nl.

Brandkast! Aflevering 12

De paradox van fashionmerken is dat je vooral als hip te boek staat als je new, different and upcoming bent. Eenmaal bij de gevestigde orde is het niet eenvoudig om die coolheid vast te houden. Toch lijkt dit voor het Amsterdamse merk Patta niet op te gaan. Die kunnen zelfs in Bataviastad hun oude shit verkopen en toch hip blijven. Hoe zit dat?

Het heeft in ieder geval te maken met community building, je kennis delen, lol blijven maken en goed kijken naar wat er om je heen gebeurt. Volgens Edson Sabajo begint alles altijd bij de straat. Hiphop is zijn basis. De synthese vinden in oud en nieuw, daarop berust zijn filosofie. Patta is allang niet meer alleen een fashionmerk, het is veel breder geworden. Edson Sabajo lijkt nu vooral bezig met teruggeven en dat doet hij op een heel eigen Patta-manier. Benieuwd?

Luister nu!

Luister hieronder naar het inspirerende gesprek tussen Roger Verdurmen en Edson Sabajo in een nieuwe aflevering van Brandkast.

www.dpggrow.nl

Lees ook:

[DPG Grow] Creatieve inzet voor elmex leidt tot stijging in imago

[DPG Grow] Trusted Web zorgt voor fors meer Brand Lift

[DPG Grow] Pim Wisbrun: Branded content belangrijk in onzekere tijden

[DPG Grow] Blijf overtuigen in lastige tijden met jouw woonmerk

[DPG Grow] Joost Prikker: Contextual ads cruciaal voor adverteerders

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.