DPG lanceert mediamerk voor het bedrijfsleven: BusinessWise

DPG lanceert mediamerk voor het bedrijfsleven: BusinessWise

DPG Media heeft het mediamerk BusinessWise gelanceerd voor het bedrijfsleven. Daarmee wil DPG Media voor het bedrijfsleven actualiteit met persoonlijke ontwikkeling en duiding door vooraanstaande experts uit het bedrijfsleven combineren. BusinessWise zet daarbij vooral in op audio en video. DPG Media lijkt daarop meer te willen concurreren met de merken van FD Mediagroep (waaronder het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, CompanyInfo, FD Persoonlijk.

BusinessWise komt naast De Ondernemer, dat ook onderdeel is van de zakelijke portefefeuille van DPG Media.  Het online platform omvat dagelijks wisselende, actuele zakelijke inzichten en praktische adviezen via social media-, podcast- en videokanalen. BusisnessWise wil vanuit de gedachte werken dat een succesvolle bedrijfsvoering  begint bij de ontwikkeling van mensen, van zowel hun professionele als persoonlijke capaciteiten.

DPG Media heeft voor BusinessWise uiteenlopende groepen betrokken: C-level executives, thought leaders en economen tot andere experts.  Roelof Hemmen, Gerben van Driel en Anne-Marie Fokkens zijn de gezichten. BusinessWise zal dagelijks verse, veelal korte, behapbare audio- en videocontent anabieden, wekelijks is er onder meer Studio BusinessWise (video) rondom een actueel thema en BusinessWise Experts (online radio) over ideeën, methoden of processen die positieve veranderingen teweegbrengen. 

Robert van den Ham, Director Content & Creatie bij DPG Media Zakelijk en Thijs van der Zande, directeur en b2b-strateeg DPG Media Zakelijk: : "Ons doel is een sterk mediaplatform ontwikkelen waar professionals zich kunnen verbinden, leren en groeien, terwijl ze tegelijkertijd up-to-date blijven met de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Met onze onderscheidende contentstrategie, tone of voice en keuze voor mediatypes als audio en video gaan we binnen zakelijke media een nieuwe standaard zetten. Stap één hebben we vandaag gezet."

www.businesswise.nl

www.dpgmediagroup.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Grow by DPG Media] De kracht van een online community voor jouw merk

22-05-2024 | 12:17:59
Saskia Schoonebeek, Lead Community Manager bij DPG Media, deelt haar expertise over communities.

[Grow by DPG Media] Zo zet je print in voor je full-funnel campagne

15-05-2024 | 10:40:00
Plusproposities in magazines en dagbladen vormen een essentieel onderdeel van marketingstrategieën voor adverteerders

[Grow by DPG Media] Radiocampagne zorgt voor stijging bekendheid Tikkie

08-05-2024 | 06:00:00
Met een radiocampagne, die QMusic voor ABN AMRO ontwikkelde, werd de doelgroep van de Groepie-propositie in de Tikkie-app bereikt en in beweging gebracht

[Grow by DPG Media] Nederlanders gebruiken steeds vaker ondersteunende middelen om gezond te blijven

01-05-2024 | 10:56:14
In dit artikel, gepubliceerd op Grow van DPG Media, worden de cijfers gedeeld van de door Nederlanders gebruikte hulpmiddelen voor een gezonde levensstijl

[Grow by DPG Media] Van concept- tot evaluatiefase: zo zet je generatieve AI in elke fase van je marketingcampagne in

30-04-2024 | 08:48:00
De digitale marketing industrie staat aan de vooravond van een transformatie dankzij de opkomst van generatieve AI

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.