Marketing Report
DPG Media: Coen Swijnenberg en Sander Lantinga naar Joe nieuws

DPG Media: Coen Swijnenberg en Sander Lantinga naar Joe

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga gaan op een nader bekend te maken moment de ochtendshow van radiozender Joe tot 10:00 uur maken. Eerder had eigenaar DPG Media bekend gemaakt dat Dennis Ruyer vanaf januari 2024 een programma op werkdagen krijgt bij Joe van 10:00 tot 13:00 uur.

Coen Swijnenberg is met onmiddellijke ingang niet meer te horen bij Radio 538 en ook de vrijdagse Coen & Sandershow is per direct verdwenen uit de programmering van Radio 538. Frank Dane neemt de vrijdagshow over en Niek van der Bruggen heeft het lunchprogramma overgenomen. Het contract van Sander Lantinga en Coen Swijnenberg bij Talpa Network liep nog tot eind oktober 2023.

Sander Lantinga blijft vooralsnog wel te horen bij Radio Veronica (sinds julie 2023 in handen van Mediahuis), maar zal daar spoedig vertrekken. Het duo werkte sinds augustus 2015 bij Radio 538. Sinds 2022 werkten ze vooral los van elkaar. Bij Joe zal het duo weer samen een programma maken: de ochtendshow.

Iwan Reuvekamp, programmadirecteur bij Joe: “Door het duo Coen Swijnenberg en Sander Lantinga weer dagelijks terug te brengen op de radio, vervullen wij een hartstochtelijke wens van heel veel radioluisteraars. Tegelijk bouwen we met Joe op ijzersterke, vaste en vertrouwde namen in de radiowereld. Met Coen en Sander begint Nederland de dag met een brede lach!”

Coen Swijnenberg: “Na bijna twintig jaar met de luisteraar terug in de auto van werk te hebben gezeten, gaan we op Joe met ze opstaan. We zijn ontzettend blij met deze stap en hebben zin om met een nieuw, bevlogen team de zender op te gaan bouwen!”

Sander Lantinga: “Het is tijd voor een nieuw avontuur en we gaan op Joe doen wat we altijd al het liefst doen: met zijn tweeën een dagelijkse show maken. Ik ben ontzettend blij en trots dat wij ons steentje mogen bijdragen aan het succesvol maken van nu al het leukste radiostation van Nederland.

www.joe.nl

www.dpgmedia.nl

www.talpanetwork.com

www.538.nl

www.radioveronica.nl

 

Lees ook:

[Vacatures] DPG Media zoekt een Domein Specialist DPG Zakelijk - Amsterdam

04-12-2023 | 10:26:19
DPG Media is per direct op zoek naar een Domein Specialist DPG Zakelijk - Amsterdam

[Vacatures] DPG Media zoekt een Accountmanager Breda - Noord

04-12-2023 | 10:16:55
DPG Media is per direct op zoek naar een Accountmanager Breda -Noord

Lauren van der Heijden stopt bij DPG Media en wordt CEO van The Works

04-12-2023 | 10:12:00
The Works is het moederbedrijf van onder andere YoungCapital, YoungCapital NEXT & DASH

[Vacatures] DPG Media zoekt een Videomaker AD - Rotterdam

04-12-2023 | 10:09:26
DPG Media is per direct op zoek naar een Videomaker AD - Rotterdam

DPG Media start werving derde editie Traineeship journalistiek talent

30-11-2023 | 16:28:00
In februari 2024 start DPG Media met de derde editie van het Traineeship journalistiek talent. Het traineeship wordt georganiseerd voor zij-instromers met diverse achtergronden
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.