DPG Media en Stage Entertainment Nederland verlengen en breiden samenwerking uit

DPG Media en Stage Entertainment Nederland verlengen en breiden samenwerking uit

Het mediabedrijf DPG Media en het theater- en musicalbedrijf Stage Entertainment Nederland hebben hun samenwerking verlengd en uitgebreid. De samenwerking tussen DPG Media en Stage Entertainment startte in mei 2017.

Stage Entertainment Nederland produceert de komende periode de musicals Frozen (Disney) en Moulin Rouge! De Musical.

Door deze samenwerking ontstaat volgens beide partijen de mogelijkheid om naast de e-commerceactiviteiten veel meer in te zetten op contentmarketing & storytelling. Hierdoor kan Stage Entertainment de bijzondere verhalen en emoties uit de musicals nog beter bij de lezers, surfers en luisteraars onder de aandacht brengen.

DPG Media bereikt met onder meer dagbladen, regionale titels, magazines, special interest uitgaves en radiostations volgens eigen zeggen maandelijks 91 procent van de Nederlanders.

Eerder dit jaar verlengde Stage Entertainment na een pitch het contract met Mindshare (WPP) voor de brand to demand-mediastrategie en mediaplanning

www.dpgmedia.nl

www.stage-entertainment.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

DPG Media vraagt vergunning aan bij ACM voor overname RTL Nederland

18-07-2024 | 13:18:00
DPG Media heeft een vergunningsaanvraag ingediend bij de ACM voor de overname van RTL Nederland. De ACM besloot dat een vergunningsaanvraag noodzakelijk is omdat op basis van de melding de overname een mogelijk negatieve invloed heeft op de concurrentie.

[Grow by DPG Media] Wat je moet weten over het meten van aandacht

18-07-2024 | 11:40:02
Of je nu aan klant- of bureauzijde zit, waarschijnlijk heb je de laatste tijd op branche-evenementen of in de vakpers veel gehoord over de Attention Economy en het meten van aandacht.

[Case] DPG Media heeft ouders voor het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat zo bereikt

17-07-2024 | 09:45:30
Het resultaat? Maar liefst 901 kinderen hebben met hun ouders meegedaan aan de winactie en hebben de bandencheck uitgevoerd.

[Case] DPG Media: DS Automobiles versterkt positie met The Art of Travel

16-07-2024 | 12:29:00
In een markt waar onderscheidend vermogen en merkbekendheid essentieel zijn, staat DS Automobiles voor de uitdaging om haar positie als premium Frans automerk verder te versterken.

Christian van Thillo over verandering en disruptie: Take time to think en get things done

10-07-2024 | 17:06:00
Christian van Thillo heeft op donderdag 27 juni tijdens twee optredens bij respectievelijk Abovo Maxlead en DPG Media (DPG Grow) een uitgebreide presentatie gegeven over hoe hij aankijkt tegen verandering en disruptie
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.