DPG Media gestopt met Topics

DPG Media gestopt met Topics

DPG Media is gestopt met het concept van Topics. Topics was een concept waarbij abonnees op  de kranten van DPG Media op een simpele manier de content uit 13 DPG Media-dagbladen konden lezen zonder meerkosten. Volgens DPG Media is een daling van het aantal gebruikers de reden hiermee te stoppen. Topics werd in juli 2016 in Nederland gelanceerd.

In een bericht aan klanten stelt de uitgever in antwoord op de vraag of er een vervangend product komt, dat het continu kijkt hoe deze de consument kan voorzien van nieuwscontent van verschillende krantentitels en abonenes zal informeren als er andere producten worden gelanceerd.

Topics bracht artikelen uit het AD, de Volkskrant, Trouw, het Parool, Eindhovens Dagblad,de Gelderlander, BN/De Stem, de Stentor, Tubantia en de Provinciaal Zeeuwse Courant aangevuld met de Vlaamse kranten Het Laatste Nieuws en De Morgen.

Topics was via een website en via apps beschikbaar. Op het twitter-account van Topics vermeldt het bedrijf dat het onderzoek doet naar een andere  manier om abonnees toegang te bieden tot andere titels. 

www.topics.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.