Marketing Report
Drie senior creatives naar Alfred nieuws

Drie senior creatives naar Alfred

Met de komst van drie senior creatives heeft Alfred de creatieve vloer verder uitgebreid. In maart 2022 zijn Tim Visser en Thomas Overweg gestart als senior creative team. Art Director Albert Vegers is in november 2021 begonnen bij het bureau.

Het duo stapt over van Wunderman Thompson, waar ze samen de rol van Executive Creative Directors voor hun rekening namen.

Jorn Kruijsen, Executive Creative Director en partner bij Alfred: “Afgelopen jaar hebben we een mooie groei doorgemaakt door het aantrekken van klanten en meer werk te doen voor bestaande klanten. Dan heb je wel wat extra handen nodig op senior niveau. Met deze drie aanwinsten bestaat de vloer inmiddels uit zeventien creatieven”.

Tim Visser en Thomas Overweg

Na hun studie aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam vormen Visser en Overweg een team. De twee zijn de afgelopen 15 jaar werkzaam geweest bij DDB, Lemz, FHV en, tot hun overstap naar Alfred, bij The Odd Monks, een onderdeel van MediaMonks.

Jeroen van de Sande
, Executive Creative Director en partner: “Het team heeft zich bewezen met verfrissend werk in de traditionele media, maar zeker ook met digitaal werk. Daarom passen ze uitstekend bij het Alfred van vandaag, dat een breed aanbod wil aanbieden.”

Albert Vegers

Al sinds 2003, na zijn afstuderen aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam, is Vegers werkzaam in de reclame. Hij deed ervaring op bij JWT, Selmore, McCann en Havas Lemz. Jorn Kruijssen: “Albert is op en top allrounder en dus breed inzetbaar. Daarnaast is het ook nog eens een aanstekelijke persoonlijkheid." Albert Vegers maakte werk voor klanten als Ikea, Peugeot, Unicef, Vodafone, Remia en de Volkskrant.

www.alfred.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.