Dutch Digital Design verwelkomt ACE, Cut the Code, DotControl, Lava en Merlin Studio

Dutch Digital Design verwelkomt ACE, Cut the Code, DotControl, Lava en Merlin Studio

Stichting Dutch Digital Design verwelkomt vijf partners: ACE, Cut the Code, DotControl, Lava en Merlin Studio. Hiermee breidt de organisatie uit naar een collectief van 34 bureaus die samenwerken om elkaar te versterken.

ACE

ACE is een netwerk van twaalf bureaus, werkzaam vanuit Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Rogier IJzermans, oprichter ACE: "Wij dragen de digitale industrie een warm hart toe, het is van waaruit ACE is ontstaan. De snel veranderende wereld waarin we leven, wordt gevormd door cultuur en tech. Kijk bijvoorbeeld naar de opkomst en invloed van AI. Het is belangrijk dat we onze industrie continu blijven ontwikkelen en positioneren in dit domein, zodat we relevant blijven voor de merken waarvoor we werken. Born05 was al partner van Dutch Digital Design, nu is ACE dat ook."

Cut the Code

Cut the Code is de eerste no-code agency van Nederland, die deze technologie combineert met design om sneller efficiënte platforms en websites te ontwikkelen. Erwin Luijendijk, oprichter Cut de Code: "We willen innovatief zijn zonder in te boeten aan ontwerp: we geloven dat snelheid en esthetiek hand in hand gaan. Door ons aan te sluiten bij deze stichting, kunnen we onze visie delen en bijdragen aan het bevorderen van deze balans in de industrie. Wij zien een toekomst waarin unieke, naadloze digitale ervaringen de Nederlandse reputatie in design en technologie versterken."

DotControl

Het data gedreven digitaal bureau DotControl is gespecialiseerd in communicatie, digitale producten en e-commerce, met kantoren in Rotterdam, Heerlen en Curaçao. Marcel van Zwieten, Managing Creative Partner DotControl: "Design, innovatie en interactie zijn de kern van wat wij als bureau zijn. Daarom voelen we ons zeer thuis bij deze toonaangevende stichting. De toekomst voor Nederland is veelbelovend: er komt veel nieuw talent naar boven en we omarmen de tools van deze nieuwe tijd, waardoor ik een groei voorzie aan projecten met veel rijkere web-experiences."

Lava

Branding- en designstudio Lava is gespecialiseerd in de creatie van levende identiteiten en op maat gemaakte interactieve tools. Lars Terhorst, Managing Director Lava: "Ons team is ervan overtuigd dat kennisdeling cruciaal is om vernieuwing te stimuleren en we geloven dat Dutch Digital Design hierin een belangrijke rol kan spelen. We zien een toekomst voor ons waarin de digitale en fysieke wereld versmelten, waarin de merken overleven die zich - net als levende organismen - kunnen aanpassen, relateren en in real time evolueren."

Merlin Studio

Creative Code Boutique Merlin Studio uit Haarlem werkt met bureaus om technologie en creativiteit samen te laten komen tot interactieve campagnes. Mees Rutten, Co-Founder Merlin Studio: "Het is een eer om onderdeel te zijn van dit collectief van Nederlands beste digitale bureaus. Onze ontwikkeling is razendsnel gegaan en dat past ook bij ons DNA. We besteden veel tijd aan het opleiden van digitale talenten want bij ons draait alles om communicatie en kwaliteit van uitwerking. We kijken positief naar de toekomst, waar we samen met Dutch Digital Design kunnen aanzetten tot een persoonlijkere, slimmere en groenere manier van leven."

www.dutchdigital.design 

www.thisisace.nl

www.cutthecode.com

www.dotcontrol.com

www.lava.nl

www.merlin.studio

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Dutch Digital Design: Suzanne Visser neemt voorzittersrol over van Bert Hagendoorn

23-05-2024 | 09:50:00
Oprichter Bert Hagendoorn geeft zijn voorzittersstokje door aan Suzanne Visser en richt zich vanaf nu op partnerships

Dutch Digital Design tijdens SXSW: Immersive Experiences For Good

23-02-2024 | 10:22:21
Tijdens het South by South West festival in Austin presenteren Nederlandse bureaus virtual-, augmented-, en immersive projecten.

Stichting Dutch Digital Design organiseert Creative Jam

24-10-2023 | 12:16:13
Creative Jam is een initiatief waar meer dan 100 studenten van creatieve opleidingen aan mee doen om de uitdaging aan te gaan

Staatssecretaris Van Huffelen naar Nederlandse missie SXSW 2023

24-02-2023 | 10:42:00
Staatsecretaris Van Huffelen zal onderdeel uit maken van de Nederlandse missie naar het Amerikaanse festival SXSW (South by SouthWest) in Austin, Texas

Dutch Digital Design biedt Nederlandse bureaus podium tijdens SXSW-festival

14-02-2023 | 10:48:00
Op maandag 13 maart is vanaf 14.00 uur het Nederlandse programma van het SXSW-festival: The Future of Realities in het Thompson Hotel
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.