Marketing Report
[Dutch Media Week] Inschrijving Magische Mediastage geopend nieuws

[Dutch Media Week] Inschrijving Magische Mediastage geopend

Iedereen tussen de 8 en 88 jaar kan zich tot en met 3 september aanmelden voor een van de 30 mediastages die plaats zullen vinden tijdens Dutch Media Week, van 2 tot en met 8 oktober.  

De Magische Mediastage van Dutch Media Week is een ministage van maximaal 1 dag bij een van de vele mediabedrijven die Nederland rijk is. Zo kun je zelf ervaren hoe het is om aan de slag te gaan als opnameleider, redacteur, verslaggever, regisseur, producer of een van de vele andere banen die in de mediabranche mogelijk zijn. 

Stages zijn er onder meer als opnameleider bij Khalid & Sophie, (bus)verslaggever RTV Noord, directeur van Mediamuseum Beeld & Geluid, video content creator voor de social media van het Nederlands Film Festival, communicatie & PR bij Banijay Benelux, gameproductie bij H20 Esports Campus, regie bij Radio 1 programma’s MAX Nachtzuster of VPRO Nooit Meer Slapen, redactie bij de Filmkrant, Tijd voor Max of Radio 1 OVT, producer bij EO, HUMAN of NEP, podcastmaker bij Bindinc, VR Game user tester bij XR Lab of eindredactie bij NOS Langs de Lijn.

Xperience Days

Wie wel geïnteresseerd is in media, maar geen stage wil lopen, kan op 7 en 8 oktober de Xperience Days op het Media Park in Hilversum bezoeken. Op zaterdag 7 oktober staat Media Museum Beeld & Geluid volledig in het teken van Gaming & Esports. Zo zijn er diverse lezingen en workshops over gaming te volgen en kun je een tijdelijke tentoonstelling bezoeken ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van game-magazine Power Unlimited over de Nederlandse gamehistorie en de ontwikkelingen van de afgelopen jaren.

www.dutchmediaweek.nl

www.magischemediastage.nl

Lees ook:

[Interview] Romar Bucur (Banijay Benelux): immersive content en augmented reality wordt gemeeengoed

21-09-2023 | 13:26:00
Romar Bucur is Head of Business Development & Strategy bij producent Banijay Benelux. In het kader van de Dutch Media Week interviewt Marketing Report een aantal relevante spelers in de media-industrie

[Interview] Herman Dummer over de Dutch Media Week 2023

19-09-2023 | 17:08:55
Herman Dummer is initiator en programmamanager van Dutch Media Week. We spreken hem over de editie 2023

[Marketing Report Radio - 19 september 2023] Herman Dummer | Ingmar Bruinsma | Martijn van Amersfoort | Aldo Breed

18-09-2023 | 15:39:00
Luister dinsdag 19 september om 18:30 uur naar de uitzending van Marketing Report op New Business Radio. Uw prettige gespreksleider is presentator Peter Wybenga, bijgestaan door zijn razendsnelle sidekick Bas Vlugt

[Forum] Dutch Media Week: Centrale Datakluis

04-09-2023 | 09:14:00
Nu er steeds meer data openbaar beschikbaar of via WOO-verzoeken zijn op te vragen, rijst ook steeds vaker de vraag hoe al die data veilig bewaard kunnen worden. Zeker ten aanzien van persoonsgegevens laten sommige systemen te wensen over

[Dutch Media Week] Eerste sprekers Business & Innovation Days bekend

16-08-2023 | 10:48:00
De 8e editie van Dutch Media Week trapt af met de Business & Innovation Days, een congres waarin de toekomst van de media-industrie centraal staat.

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.