Marketing Report
[Dutch Media Week] Inschrijving Magische Mediastage geopend nieuws

[Dutch Media Week] Inschrijving Magische Mediastage geopend

Iedereen tussen de 8 en 88 jaar kan zich tot en met 3 september aanmelden voor een van de 30 mediastages die plaats zullen vinden tijdens Dutch Media Week, van 2 tot en met 8 oktober.  

De Magische Mediastage van Dutch Media Week is een ministage van maximaal 1 dag bij een van de vele mediabedrijven die Nederland rijk is. Zo kun je zelf ervaren hoe het is om aan de slag te gaan als opnameleider, redacteur, verslaggever, regisseur, producer of een van de vele andere banen die in de mediabranche mogelijk zijn. 

Stages zijn er onder meer als opnameleider bij Khalid & Sophie, (bus)verslaggever RTV Noord, directeur van Mediamuseum Beeld & Geluid, video content creator voor de social media van het Nederlands Film Festival, communicatie & PR bij Banijay Benelux, gameproductie bij H20 Esports Campus, regie bij Radio 1 programma’s MAX Nachtzuster of VPRO Nooit Meer Slapen, redactie bij de Filmkrant, Tijd voor Max of Radio 1 OVT, producer bij EO, HUMAN of NEP, podcastmaker bij Bindinc, VR Game user tester bij XR Lab of eindredactie bij NOS Langs de Lijn.

Xperience Days

Wie wel geïnteresseerd is in media, maar geen stage wil lopen, kan op 7 en 8 oktober de Xperience Days op het Media Park in Hilversum bezoeken. Op zaterdag 7 oktober staat Media Museum Beeld & Geluid volledig in het teken van Gaming & Esports. Zo zijn er diverse lezingen en workshops over gaming te volgen en kun je een tijdelijke tentoonstelling bezoeken ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van game-magazine Power Unlimited over de Nederlandse gamehistorie en de ontwikkelingen van de afgelopen jaren.

www.dutchmediaweek.nl

www.magischemediastage.nl

Lees ook:

Herman Dummer verlaat Beeld en Geluid en Dutch Media Week

19-12-2023 | 17:22:00
Herman Dummer, oprichter van Dutch Media Week, laat via LinkedIn weten te stoppen als projectmanager van Dutch Media Week. Hij neemt ook ontslag bij Beeld en Geluid

Age of Wonders 4 Best wint Dutch Game Awards 2023

05-10-2023 | 08:43:23
Age of Wonders 4 van Triumph Studios is verkozen tot Best Game van 2023. De juryprijs werd uitgereikt tijdens een speciale awardshow, onderdeel van de Dutch Media Week in Beeld & Geluid te Hilversum.

Sahil Amar Aïssa wint Dutch Media Week Award 2023

04-10-2023 | 09:01:59
De jury noemde hem een voorvechter voor diversiteit die andermans verhaal vooropstelt en vermeldde daarbij in het bijzonder zijn serie Fight or Flight

[Interview] Ezra Eeman (NPO): innovatie moet meer onderdeel worden van algehele NPO-agenda

29-09-2023 | 16:55:00
Ezra Eeman is sinds 1 juni 2023 directeur Strategie bij de NPO. Daarvoor werkte hij twee jaar bij Mediahuis; bij de Europese omroepkoepel EBU en bij de Vlaamse publieke omroep VRT.

Dutch Media Week over AI, gamingindustrie, innovatie, startups en meer

28-09-2023 | 19:44:00
Dutch Media Week, dat van 2 tot en met 8 oktober op het Hilversumse Mediapark plaats vindt, werpt dit jaar een bijzonder licht op de toekomst van de sector

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.