Marketing Report
EasyPark Group stuurt eerste parking-apps de ruimte in nieuws

EasyPark Group stuurt eerste parking-apps de ruimte in

Techbedrijf EasyPark Group lanceert een missie om buitenaardse bezoekers op aarde te verwelkomen. In samenwerking met het Grimeton Radio Station World Heritage Site in Zweden worden de parkeerapps EasyPark, ParkMobile en RingGo de ruimte in gestuurd.

Een parkeerapp in de ruimte

Cameron Clayton, CEO van EasyPark Group: "Bij EasyPark Group worden we gedreven door innovatie en uitdagingen, waarbij we zoeken naar unieke en praktische oplossingen om het leven makkelijker te maken voor automobilisten en om steden leefbaarder te maken. We wilden ons innovatieve werk van de afgelopen 20 jaar op een gedurfde manier laten zien die de aandacht trekt. Wat begon als een grappig idee leidde tot twee vragen: kunnen we onze apps de ruimte in sturen? En zou het kunnen helpen om onze steden en de aarde leefbaarder te maken?

World Space Week

Ter afsluiting van de World Space Week brengt EasyPark Group eerbetoon aan haar rijke nalatenschap van meer dan twee decennia innovatie. Dit doet EasyPark Group door haar apps de ruimte in te sturen. Dit initiatief probeert ook het mysterie te ontrafelen achter de meer dan 170.000 gerapporteerde UFO-waarnemingen sinds 1905**, en het ontbreken van tastbaar bewijs van contact met buitenaardse wezens.

In samenwerking met Grimeton Radio Station, een UNESCO Werelderfgoedlocatie in het zuidwesten van Zweden, hebben EasyPark Group en Grimeton de volledige code van de apps van EasyPark Group de ruimte ingestuurd door deze om te zetten in uitzendbare datasignalen. De apps zijn begonnen aan een interstellaire reis, een reis die afgelegd wordt met de snelheid van het licht.

Camilla Lugnet, CEO van Het Werelderfgoed van Grimeton: "We helpen EasyPark Group met de realisatie van dit initiatief via onze faciliteit en onze jarenlange ervaring in draadloze communicatie. Met radiotechnologie hebben we de apps de ruimte in gestuurd. Radio is nog steeds mainstream en het is spannend dat radio blijft bijdragen aan innovatie op het gebied van technologie en nieuwe mogelijkheden creëert." 

www.countercollective.nl

www.easypark.com

 

Lees ook: 

Kinepolis Enschede opent nieuwe ScreenX zaal

09-02-2024 | 14:38:00
Om de opening van de nieuwe ScreenX zaal te vieren kun je van 16 tot en met 25 februari voordelig kennis maken met ScreenX in Enschede.

Inschrijving van de DDMA EMAS Awards 2024 geopend

01-02-2024 | 12:01:00
De EMAS is een kennisevenement op het gebied van e-mail marketing automation en een no-brainer voor iedere (e-mail)marketeer

Media.Monks lanceert AI-oplossing, Monks.Flow

09-01-2024 | 10:57:00
Media.Monks heeft Monks.Flow gelanceerd, een door AI gecentreerde professionele managed service

IPG Mediabrands lanceert AI-chatassistent My Bot

21-12-2023 | 10:17:18
My Bot is het eerste product dat voortkomt uit de samenwerking op het gebied van generatieve AI (Gen AI) met Google Cloud

Cheil Benelux bouwt Immersive Smart Room in Samsung Experience Store Benelux

06-12-2023 | 12:07:00
In de flagship store in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam kunnen bezoekers fysiek kennis maken met alle innovaties van Samsung

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.