Marketing Report
Edith Janson Strategy Director Fitzroy nieuws

Edith Janson Strategy Director Fitzroy

Het strategisch creatieve bureau Fitzroy heeft Edith Janson aangetrokken als Strategy Director. Edith Janson werkte de afgelopen acht jaar freelance voor onder andere KesselsKramer, Dept, Anomaly en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Ook was zij in het verleden mede-eigenaar van het bureau This That + The Other. 

Ervaren strateeg

Derk van Beek, Head of Strategy bij Fitzroy: "Via scherpe inzichten zoeken onze strategen continu de overlap tussen de veranderende belevingswereld van consumenten en de bewezen kracht van merken. Edith is een van de meest ervaren strategen in het vak. Ze weet klanten te binden en creatie te inspireren. We zijn trots dat ze heeft gekozen om haar carrière op vaste basis voort te zetten bij Fitzroy."

Edith Janson: "Ik word gelukkig van creatieve bureaus die veel waarde hechten aan scherpe strategieën. Fitzroy is zo’n bureau. Na jaren freelancen had ik zin om weer bij een clubbie te horen en te bouwen. Bij de leuke aanpakkers van Fitzroy voelde ik een enorme klik. De komende jaren wil ik Fitzroy verder helpen met hun creatieve ambities."

www.fitzroy.nl

 

Lees ook:

Stoov en Fitzroy haken in op de feestdagen

14-11-2023 | 09:02:00
De najaarscampagne van Fitzroy en Stoov focust zich op iedereen die het weleens koud heeft en op iedereen die een Koukleum kent.

Fitzroy ontwikkelt campagne voor VGZ met Eva Eikhout

06-11-2023 | 13:45:00
Fitzroy heeft een campagne ontwikkeld voor zorgverzekeraar VGZ met Eva Eikhout in de hoofdrol. In de campagne vraagt VGZ aandacht voor vernieuwingen in de zorg

Fitzroy verzorgt campagne voor de Unexpected Flavours van Sportlife

02-11-2023 | 08:48:23
Sportlife breidt uit met 3 zoete varianten: Strawberry-Blueberry, Mango-Orange en Cherry-Coconut. Fitzroy ontwikkelde een nieuwe insteek voor de campagne

Smyle en Fitzroy lanceren poetspil tijdens ADE

19-10-2023 | 15:18:00
Smyle vraagt hiermee op een ludieke manier aandacht voor mondverzorging zonder plastic in de vorm van een pil

Positionering Sabor Verde door Fitzroy

02-10-2023 | 17:07:00
Sabor Verde ontwikkelde een assortiment met pure en gerijpte ready-to-eat-avocado-producten
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.