Marketing Report
Happy Horizon neemt EF2 agency over nieuws

Happy Horizon neemt EF2 agency over

Happy Horizon breidt uit met het creatieve en digitale agency EF2 uit Veenendaal. Met deze toevoeging versterkt Happy Horizon haar positie als digital agency binnen Nederland.

EF2 werkt voor diverse gerenommeerde klanten, waaronder Vos Logistics, Dentaid en KiKa. Het full-service bureau heeft een sterke vertegenwoordiging van klanten in de non-profit- en B2B-sector en is hiermee een aanvulling op de al bestaande proposities in deze sectoren van Happy Horizon.

Walter van de Wege, CEO van Happy Horizon: "We zijn verheugd om EF2 bij onze groep te verwelkomen! EF2 is een mooie aanvulling op de bestaande dienstverlening van de Hubs Apeldoorn en Arnhem met name op het gebied van webdevelopment & technology waarin EF2 excelleert. Die regio wordt daarmee direct versterkt.”

Avontuur aangaan

Evan Pierik, eigenaar van EF2: "We timmeren al sinds 2010 aan de weg. Met de toetreding tot Happy Horizon, kunnen we de behoefte van onze klanten breder bedienen. Dat maakt het niet alleen voor onze klanten een stuk prettiger om met ons te werken, maar maakt het ook voor onze vakidioten weer een stuk uitdagender. Die persoonlijke ontwikkeling vinden we heel belangrijk. Met een grotere organisatie achter ons, komen er meer kansen en nog mooiere projecten onze kant op. En dat avontuur willen we graag aangaan. Bovendien liggen de culturen heel dicht bij elkaar en dat voelt goed.”

Het team van EF2 blijft opereren vanuit Veenendaal en heeft hiermee een korte lijn met hubs Apeldoorn en Arnhem van Happy Horizon.

www.ef2.nl

www.happyhorizon.com

Uitgelicht





Abonneer je op onze nieuwsbrief.