Marketing Report
Els Wijnstekers aangesteld als managing director Carat Nederland

Els Wijnstekers aangesteld als managing director Carat Nederland

Els Wijnstekers is per direct managing director van mediabureau Carat, onderdeel van Dentsu Aegis Network. Ze is sinds 2010 werkzaam bij Carat en vervulde verschillende functies, als laatste die van Client Service Director. Wijnstekers en Denis van Leeuwen, Strategy Director, vormen nu samen de dagelijkse leiding van het bureau.

Julius Minnaar, CEO Dentsu Aegis Network Nederland: “Els is resultaatgericht en heeft binnen Carat en Dentsu Aegis Network haar kracht bewezen als partner voor onze klanten. Zij is in staat de expertises binnen onze groep te bundelen en deze ten volle in te zetten voor de klanten van Carat. Ik kijk uit naar de continuering van onze samenwerking in haar nieuwe rol.”

Els Wijnstekers: “De komende tijd gaan we ons vooral richten op het nog sterker maken van de klantrelatie. We zijn een internationaal netwerkbureau waar customer intimacy voorop staat. Daarnaast blijft er binnen Carat een duidelijke focus op data en innovatie. Het afgelopen jaar was een succesvol awardjaar, mede dankzij onze innovatieve cases. Hoewel innovatie geen doel op zich is, blijft het belangrijk om altijd een paar stappen vooruit te denken. Data speelt hier een grote rol in."

Wijnstekers is de opvolgster van Tim van der Bilt, die in juni vertrok bij Dentsu Aegis Network om voor zichzelf te beginnen.

www.dentsuaegisnetwork.nl
www.carat.com


Meld je hier aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.