Elzemieke Olsthoorn Head of Content & Marketing bij Abovo Maxlead

Elzemieke Olsthoorn Head of Content & Marketing bij Abovo Maxlead

Elzemieke Olsthoorn is per januari 2023 overgestapt van DPG Media naar Abovo Maxlead. Ze is daar benoemdals Head of Content en Marketing waarbij ze onder andere de contentdiensten binnen AM Beyond* verder gaat ontwikkelen.

In haar takenpakket zit primair het aansturen van het label AM Beyond*. Dit team van ruim 20 personen bedenkt en creëert content en creatieve media opdrachten. Daarnaast wordt Elzemieke, juist ook gezien haar sterke B2B-profiel, de manager van het driekoppig Marketing-team van Abovo Maxlead. Daar ligt de focus op het verder uitbouwen van het merk, de reputatie en de klantengroep.

Elzemieke Olsthoorn: “Na een aantal prettige gesprekken kwamen wij verrassend snel rond. Ik heb ontzettend veel zin gekregen om aan de slag te gaan. De drive en energie van de mensen, de nuchtere instelling en het plezier spat ervan af! Ik kijk enorm uit naar de uitdagingen binnen AM Beyond* en de Marketing-afdeling om daarmee mijn steentje bij te dragen aan het succes van de groep.”

Willem-Albert Bol, CEO van Abovo Maxlead: “Met Elzemieke halen wij iemand in huis met een lekker eigenzinnig karakter. Ze heeft de juiste achtergrond, jaren ervaring in de media en een prettig, nuchter karakter. Met deze eigenschappen, en haar visie, zal zij onze content- en creatie-aanpak binnen AM Beyond* verder brengen. Net zoals Daniel Kok en Thijs van Dijk eerder bij de start, heeft zij duidelijk ‘To Infinity & Beyond’ in haar DNA”.

Bij DPG Media was Elzemieke Olsthoorn bij de bladentak (en voorganger Sanoma) sinds eind 2016 werkzaam waar ze sinds 2020 Manager B2B ontwikkeling was en in haar laatste halfjaar interim Managing Dirctor Kids & Flow voor onder meer de bladen Donald Duck en Flow.

www.abovomaxlead.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.