Marketing Report
[Embassy of Dutch Creativity] Videoverslag Cannes: dinsdag 20 juni

[Embassy of Dutch Creativity] Videoverslag Cannes: dinsdag 20 juni

Het was weer een bomvolle dag in de Embassy of Dutch Creativity. Zoals elke ochtend begonnen we ook vandaag weer met een ontbijtje met de jongelingen van RA*W.  Deze keer zonder Jonge Honden.

De hele dag werd er nieuwe muziek gemaakt, want Buma Music in Motion organiseerde writer’s camps met Nederlandse artiesten. Tijdens de sessie van Creative Equals werd de Backlash besproken: why the fear of getting it wrong stops us getting it right. Mister Goodvertising Thomas Kolster, ACT Responsible en verschillende merken bespraken een belangrijk onderwerp: Shall we take responsibility?

In de middag werd de Next Level Climate Summit gehouden op de Embassy met de centrale vraag: How do we transform the advertising industry to support a thriving future? Met sessies over onder meer Climate challenges, How to avoid greenwashing, de Clean Creatives Pledge en Creatives for Climate. 's Middags zond Marketing Report weer live uit via New Business Radio. De volle dag werd afgesloten met een borrel met Creatives for Climate en New Zero World. 's Avonds was er een exclusief diner van 180.

De Embassy of Dutch Creativity is de handelsmissie van de Nederlandse creatieve industrie tijdens het festival in Cannes. Het doel van het Embassy-platform is om in Nederlandse creativiteit wereldwijd te promoten bij (potentiële) partners, talent, media en bij elkaar.

Volg de Embassy via Facebook, Instagram en Twitter

Tekst: Frank Pynenburg

www.embassyofdutchcreativity.com

Marketing Report Radio Cannes 2023 wordt gesponsord door:

Lees ook:

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.