Marketing Report
Energieleverancier Essent kiest voor ZUID Creatives als contentpartner nieuws

Energieleverancier Essent kiest voor ZUID Creatives als contentpartner

Energieleverancier Essent kiest voor ZUID Creatives als ondersteunende contentpartner. Met video's, animatie, socials, webteksten, banners, infographics, visuals en offline materialen, worden Essents interne afdelingen voortaan ondersteund met hun below-the-line content. 

Langdurige partnership

Anandi Grefkens, content director bij ZUID Creatives: "Van samenwerkingen als deze krijgen we om meerdere redenen goede energie. In de eerste plaats omdat Essent van begin af aan duidelijk gericht is op een langdurig partnership, iets wat we binnen ZUID Agency Group bewust nastreven met al onze klanten. We bedenken en maken graag content als verlengstuk van interne afdelingen. Door Essent's vakinhoudelijke specialisten met korte lijnen te koppelen aan de specialisten binnen ZUID, komen we zonder ruis snel tot de kern. Dat werkt altijd fijn. En omdat we als ZUID Agency Group meer in huis hebben dan alleen contentproductie, denken we ook op strategisch vlak mee over conceptontwikkeling, het ontwikkelen van campagnes en het bedenken en produceren van formats ter ondersteuning van Essent's above-the-line-campagnes."

Energie van vandaag

Anandi Grefkens: "Bij ZUID willen we merken toekomstproof maken. Het was dan ook fijn om tijdens de gesprekken te merken dat het Essent duidelijk ernst is om een actieve, positieve bijdrage te leveren aan de uitdagingen die de energietransitie met zich meebrengt. Ze willen niet langer wachten en aan de slag met energie van vandaag. Als invloedrijke speler hebben ze naast invloed, uitgebreide kennis en ervaring ook een duidelijk voelbare behoefte om onderdeel van de oplossing te zijn voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. Eén van onze jobs-to-be-done is dan ook om doelgroepspecifieke kennis en tips te delen met gerichte eindgebruikers."

www.zuid.com

www.essent.nl

Lees ook

Cheil Benelux bouwt Immersive Smart Room in Samsung Experience Store Benelux

06-12-2023 | 12:07:00
In de flagship store in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam kunnen bezoekers fysiek kennis maken met alle innovaties van Samsung

[Column] Rodger Werkhoven: Moi? DALL•E? ChatGPT? Nee: m'n collega Brian Hirman. Díe is pas écht invloedrijk.

06-12-2023 | 11:48:00
Ik vind dat een hele eer, om weer genomineerd te zijn voor die lijst van 100 meest invloedrijke mensen in de Nederlandse bureauwereld

[Vacatures] Mediabrands zoekt een SEA Consultant - Kinesso

06-12-2023 | 06:56:09
Mediabrands is per direct op zoek naar een SEA Consultant - Kinesso

[Vacatures] Magna zoekt een Contracting Director AV

06-12-2023 | 06:43:00
Magna is per direct op zoek naar een Contracting Director AV

[Vacancy] Mediabrands has a position for Campaign Production Manager Nike at Initiative

06-12-2023 | 06:27:00
Mediabrands is directly looking for a Campaign Production Manager Nike at Initiative

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.