Marketing Report
Energize overgenomen door Happy Horizon nieuws

Energize overgenomen door Happy Horizon

Het merkactivatiebureau Energize is overgenomen door de creatief digitale bureaugroep Happy Horizon en verwacht door deze combinatie verder te kunnen verbreden en groeien.

Aanleiding is het resultaat van belangrijke ontwikkelingen in de markt, zoals een grotere behoefte aan digitale dienstverlening en innovatiekracht. Energize verwacht dat het bureau in deze combinatie klanten beter kan adviseren en groei te bestendigen.

Walter van de Wege, CEO bij Happy Horizon. “Energize staat bekend om haar creatieve en award winning campagnes. Met Happy Horizon gaan we altijd voor next level creativity en daar gaan Klaas, Robin en hun team absoluut aan bijdragen.”

Energize

Energize – dat in Amsterdam gevestigd is – helpt merken groeien door middel van strategieontwikkeling, campagnes en activaties. Met hun eigen Aandachtsmarketing-methode en een hands-on team, werkt Energize op dit moment voor PLUS Retail, Adobe, Nierstichting, NCOI, HeadFirst Group en Nederlandse Loterij. Energize kenmerkt zich volgens eigeen zeggen door zijn can do-mentaliteit en deelt dezelfde waarden als Happy Horizon, wat de basis vormt voor een succesvolle samenwerking.

Klaas Weima, oprichter van Energize: "Deze stap geeft ons bureau de brandstof voor innovatie en maakt ons bureau toekomstbestendig. Hierdoor zijn we uitstekend gepositioneerd voor verdere groei, zowel op persoonlijk vlak voor medewerkers, klanten en het bureau zelf."

Robin Pas, Creative Director bij Energize: “Het voelt vertrouwd en als thuiskomen. Doorslaggevend was de aansprekende cultuur en de ambitie van de groep. Happy Horizon onderscheidt zich door haar cultuur die ze typeren als een warme familie met topsportmentaliteit’ en dat sluit naadloos aan bij Energize.”

Met de aansluiting van het bekroonde Energize wil Happy Horizon zich nadrukkelijk profileren als een high-end creatief bureau in Nederland en daarbuiten, en full-service diensten aan haar klanten aanbieden. Van merkstrategie en spraakmakende campagnes tot performance marketing en commerce.

www.energize.nl

www.happyhorizon.nl

Lees ook: 

Vertigo 6 pr-bureau voor MY.GAMES in Europa en de VS

28-02-2024 | 10:29:00
De samenwerking tussen Vertigo 6 en MY.GAMES heeft als doel om groei te stimuleren in de dynamische gamingmarkt

Simone Ottenbros Managing Director Energize, Klaas Weima blijft strategisch betrokken bij Happy Horizon

10-02-2024 | 12:32:00
Simone Ottenbros is de nieuwe Managing Director van Energize, dat sinds vorig jaar onderdeel is van de agency group Happy Horizon. Klaas Weima draagt het stokje na 20 jaar over en blijft nog strategisch betrokken bij zowel Energize als de bureaugroep

Happy Horizon Non-profit ontwikkelt campagne Het Vergeten Kind

29-01-2024 | 15:29:00
Centrale boodschap: kinderen in de jeugdzorg voelen zich niet gezien, gehoord en gesteund en belanden daardoor in een neerwaartse spiraal

Overname RTL Nederland door DPG Media is Overname van het Jaar 2023

30-12-2023 | 13:49:00
Ja, en daar is ie dan; het overzicht van de belangrijkste overnames in de Nederlandse media en marcom industrie in 2023. Maar voordat we overgaan tot het sorteren van de belangrijkste overnames eerst een paar woorden in historisch perspectief. Want na een aantal jaren overnames ranken, hebben we wel wat gevoel bij de ontwikkelingen.

Rachel van der Helm en Laura Siecker Managing Directors OSAGE

19-12-2023 | 10:55:00
OSAGE ondersteunt klanten zoals de Belastingdienst, de Politie en de gemeente Amsterdam bij hun uitdagingen op het gebied van communicatie

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.