Marketing Report
Eric Beekman en Hugo van Mol vervangen Stefan Nuijten bij Fightclub nieuws

Eric Beekman en Hugo van Mol vervangen Stefan Nuijten bij Fightclub

Binnen het directieteam van Fightclub heeft een wisseling van de wacht plaatsgevonden. Stefan Nuijten draagt z’n rol als Managing Director over aan het tweemanschap Eric Beekman (EnoRm, Forza Refurbished) en Hugo van Mol (EnoRm, Efteling). Samen nemen zij de verantwoordelijkheid op zich voor Fightclub & EnoRm. Eric en Hugo, beiden partner, zijn al langer aan het bedrijf verbonden.

Eric Beekman

Eric Beekman: "De afgelopen jaren heeft Fightclub een indrukwekkende groei meegemaakt; de integratie van het toenmalige The Communication Company met Fightclub, het toetreden tot marketinggroep Customer Collective, de integratie van ons full-service bureau EnoRm en uiteindelijk 6 jaar achter elkaar een nummer 1-positie in de Fonk150. Stefan heeft het bedrijf mede geholpen te komen waar het nu staat en daar zijn we 'm natuurlijk dankbaar voor."

Stefan Nuijten: "Sinds ik Fightclub op heb gericht, was groei altijd mijn hoofdfocus. Nu ik de laatste twee jaar iets anders op de ondernemes,stoel heb gezeten, heb ik gerealiseerd dat er voor de huidige situatie anderen binnen Fightclub zijn die dat leuker vinden en er misschien ook wel beter in zijn. Afgelopen weken heb ik dit in alle openheid met het team besproken en zo ben ik tot de conclusie gekomen dat het tijd is geworden om het stokje over te dragen. Nu kan ik me weer volledig richten op wat ik het leukst vind; ondernemen. Same fight, different ring. Ik wil Hugo en Eric super veel succes wensen. Ze kennen het bureau door en door en zijn super committed om wat we samen hebben opgebouwd naar de volgende fase te leiden. Ik heb echt een toptijd gehad en zal altijd met veel liefde blijven terugkijken op deze unieke club."

Hugo van Mol

Samen met founder Cees Faes blijft de leiding van het bureau verder ongewijzigd. Daarnaast trok Fightclub onlangs award-winning Creative Director Richard Hol aan. Hugo van Mol: "Met de komst van Richard (voorheen o.a. JWT Dubai/London, Grey Amsterdam, Nomads Dubai/Singapore, Wavemaker Amsterdam) halen we een creatief zwaargewicht binnen met brede (inter)nationale ervaring."

www.fightclub.nl

www.enorm.com

Lees ook:

[Interview] Cees Faes (Fightclub): elke marketeer van een challenger brand heeft iets te winnen

18-11-2023 | 13:42:00
In de aanloop naar de publicatie van de Reclamebureau100 2024 op het M100 Event op 7 december in Club ACE in Amsterdam, publiceren wij een serie interviews met genomineerden die deelnemen aan het event. Cees Faes is CEO van Fightclub. Wij spreken hem

[SHOWREEL!] Fightclub: we’re in it to win it

06-11-2023 | 09:16:00
Fightclub is een creatief bureau dat net zo resultaatgericht werkt als een digital agency. En Fightclub is een digital agency dat net zulke slimme ideeën kan bedenken als een creatief bureau

Fightclub ontwikkelt drop-gifjes voor Venco

27-10-2023 | 08:47:00
Venco introduceert een uitgebreide collectie drop-gifjes om Instagram Stories mee te designen. Fightclub tekende voor deze campagne.

Fightclub ontwikkelt activatie voor Whirlpool MaxiSpace

28-09-2023 | 14:48:00
Ter ere van de lancering van de MaxiSpace vaatwasser opende Whirlpool, in samenwerking met Fightclub, voor één dag restaurant La Vaisselle

iBOOD kiest voor Fightclub

26-09-2023 | 14:05:00
Het bedrijf, dat werd gelanceerd in 2005, heeft zich snel uitgebreid en opereert nu in meerdere landen, waaronder Nederland, België, Duitsland en Polen.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.