Europese Kikkoman-account naar Mediaplus

Europese Kikkoman-account naar Mediaplus

Mediaplus Netherlands, onderdeel van de Serviceplan Group, heeft het account voor het Japanse merk Kikkoman gewonnen. Het bureau is verantwoordelijk voor de complete mediastrategie, planning, inkoop en distributie van Kikkomans tv-campagnes.

Naast Nederland, gaat Mediaplus ook in Frankrijk, Italië, Spanje, Zweden, Noorwegen, Polen, Zwitserland en Oostenrijk aan de slag voor de wereldwijde marktleider voor Japanse sojasauzen.

Het account heeft een waarde van meerdere miljoenen euro’s. Deze winter gaat de eerste gezamenlijke campagne van start, met als doel de merkbekendheid te vergroten en de verkoop in Europa te stimuleren.

Lokale strategie

Menno Westinga, Managing Director bij Mediaplus: "Samen met alle lokale experts in de betrokken markten gaan we de campagnes nog effectiever maken, met een strategie die is afgestemd op de specifieke behoeften van elk land, om zo Kikkoman aan de top te houden in de groeiende markt van sauzen en kruiden."

Alle campagnes worden centraal gecoördineerd vanuit het Mediaplus House of Communication in München, in nauwe samenwerking met de lokale Mediaplus-experts in onder meer Amsterdam.

Malgorzata Popielska, Senior Manager Sales en Marketing bij Kikkoman: "We waren direct onder de indruk van de internationale expertise van Mediaplus. Hun aanpak, met lokale kennis en één centraal aanspreekpunt, is precies wat we zochten."

www.house-of-communication.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Koninklijke Jumbo kiest voor Mediaplus

16-07-2024 | 11:55:00
Binnen deze samenwerking gaat Mediaplus de mediastrategie en -inkoop voor de verschillende producten van Jumbo verzorgen.

Serviceplan Group wint 14 awards tijdens Cannes Lions 2024

26-06-2024 | 12:38:00
De internationale Serviceplan Group nam tijdens het 71ste Cannes Lions Festival 3 Gouden, 3 Zilveren en 8 Bronzen Lions mee naar huis

Mediaplus: Recap TNW 2024: Waar innovatie en verantwoordelijkheid samenkomen 


26-06-2024 | 11:40:00
Terwijl de creatieve top van de wereld zich verzamelde in Cannes, kwamen meer dan 10.000 tech-fanaten bijeen voor de The Next Web Conference

[Vacatures] Serviceplan zoekt een Research & Insights Executive

06-06-2024 | 07:56:00
Serviceplan Group Netherlands is voor onze medialabel Mediaplus op zoek naar een Research & Insights Executive -Fulltime\Parttime

Mediaplus/Serviceplan Group neemt Britse Total Media Group over

29-05-2024 | 14:54:00
Mediaplus,dat onderdeel is van de internationale Serviceplan Group met onder meer een vestiging in Amsterdam, neemt het Britse Total Media Group over

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.