Marketing Report
Èwa Oduguwa en Jolien Kappert naar employer brandingbureau SteamTalmark nieuws

Èwa Oduguwa en Jolien Kappert naar employer brandingbureau SteamTalmark

Employer brandingbureau SteamTalmark verwelkomt Èwa Oduguwa en Jolien Kappert. Bij SteamTalmark worden ze verantwoordelijk voor de invulling van creatieve wervingscampagnes voor onder andere Defensie, Belastingdienst en Erasmus Medisch Centrum. 

Van werkgevers merken maken

Èwa en Jolien kennen elkaar van hun studie aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en werken al meer dan twaalf jaar als duo. Ze hebben zich creatief ontwikkeld bij bureaus als Woedend! Creative Agency en Big Shots. SteamTalmark helpt bedrijven met het vinden van personeel, door van werkgevers merken te maken. Employer branding is strategischer dan alleen een product of dienst verkopen.

Jolien Kappert: "Daarbij kom je niet weg met trucjes. Je duikt veel dieper een organisatie in en moet echt de kern zien te pakken. Je komt niet weg met een mager ideetje, want daar prikt je doelgroep meteen doorheen. Je hebt het immers over iets wat zij iedere dag doen.”

Creativiteit maakt onweerstaanbaar

Maarten Kuipers, Creative Director SteamTalmark: "Steeds meer werkgevers willen serieus aan de slag met hun employer branding. Logisch, in deze krappe markt. Maar serieus aan de slag is niet genoeg. Je moet je nek uitsteken. Durven kiezen voor creatieve communicatie die je van je sokken blaast en die jou als werkgever onweerstaanbaar maakt. Èwa en Jolien brengen dat soort ideeën op tafel."

www.steamtalmark.nl

Lees ook:

[Column] Sebastiaan Cové (Timetohire): Vier lessen voor op weg naar de top

01-03-2024 | 11:39:00
Van gymdocent naar sales, naar Head of Marketing tijdens zijn reis naar de top leerde Sebastiaan Cové verschillende, essentiële lessen.

Mark Schoones en Slaven Mandic lanceren Twenty Two

27-02-2024 | 10:43:00
Full service bureau Twenty Two betreedt de markt. Twenty Two helpt werkgevers op het vlak van employer branding, recruitment marketing en job advertising.

[Marketing Report Radio] Mark Koster over zijn boek De Belg

27-02-2024 | 09:41:00
Te gast bij Marketing Report Radio op New Business Radio spreken we Mark Koster, auteur van het boek De Belg over Christian van Thillo

[Marketing Report Radio] Christiaan van Dijk (ZIGT): We streven ernaar om de diversiteit van onze dienstverlening te combineren

26-02-2024 | 11:22:00
Te gast bij Marketing Report Radio op New Business Radio spreken we Christiaan van Dijk over de onzekerheid in de markt en de verschuivingen in de media

Mark Schoones: Why I’m helping to build Twenty Two, a new agency focused on employers

26-02-2024 | 07:41:00
I’m excited to announce that we’re launching Twenty Two; an agency that focuses on helping employers navigate the talent business

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.