Marketing Report
Eye Care Foundation verbindt Toine van Peperstraten aan zich

Eye Care Foundation verbindt Toine van Peperstraten aan zich

Toine van Peperstraten heeft zich als ambassadeur aan de internationaal werkende oogzorgorganisatie Eye Care Foundation verbonden. Ter gelegenheid van het 35 jaar bestaan van Eye Care Foundation zal Toine van Peperstraten in augustus 2019 een bezoek brengen aan het kantoor van ECF in Tanzania. Daarnaast is Toine van Peperstraten betrokken bij de viering van het 35 jaar bestaan in Nederland op 28 augustus 2019.

Toine van Peperstraten: “Zonder bril had ik mijn middelbare school niet gehaald. Ik kan me niet voorstellen hoe het moet zijn om niet of nauwelijks te kunnen zien. Daarom ben ik ambassadeur voor de Eye Care Foundation. Zij geven mensen in Nepal, Laos, Cambodja, Vietnam, Tanzania, Rwanda en Zambia hun zicht op een beter leven terug. Of het nou voor ver weg is, of dichtbij, mensen hebben hun zicht nodig om te kunnen leven en meedoen. Ik kijk er naar uit om de collega's van ECF in de landen te ontmoeten en meer te horen over de uitdagingen waarmee zij in hun werk in het veld worden geconfronteerd."

Eye Care Foundation richt zich op het voorkomen van blindheid en slechtziendheid. In ontwikkelingslanden leidt blindheid tot economische en sociale problemen.

www.eyecarefoundation.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.