Marketing Report
Fama Volat ontwikkelt campagne Den Bosch Partners nieuws

Fama Volat ontwikkelt campagne Den Bosch Partners

Ter introductie van het vernieuwde kleurrijke stadsmerk, worden vanaf deze week 11.000 wapens in de vorm van een embleem uitgedeeld aan de inwoners van Den Bosch.

Vernieuwd stadsmerk

In de campagne roepen 11 Bossche ambassadeurs op om het nieuwe wapen aan te vragen en uit te dragen, inspelend op de emblemencultuur rondom Carnaval. Het wapen verbindt met de historische kleuren van de stad en de kleuren van de toekomst het heden en verleden, net als de campagne.

Linda van den Dungen-Hanegraaf, Head of Social and Community bij Den Bosch Partners: "Dit is een uitnodiging om samen Den Bosch op te pakken en klaar te maken voor de toekomst. Een samenleving te bouwen waar andere steden naar kijken. Met de kracht van verenigen als grootste wapen." Inwoners kunnen via zinindenbosch.nl één van de 11 versies van het embleem claimen en ophalen bij locaties in de Bossche binnenstad. De campagne is ontwikkeld door Den Bosch Partners in samenwerking met Fama Volat.

www.famavolat.com

Lees ook:

Fama Volat ontwikkelt campagne Beekse Bergen

25-01-2024 | 09:45:00
De campagne laat de totaalbeleving van Beekse Bergen zien en dat – wanneer je wakker wordt tussen de wilde dieren – safari als nooit tevoren wordt beleefd

Bram van der Kroon verruilt Fama Volat voor StudioM

18-01-2024 | 11:03:00
Creatief directeur Bram van der Kroon verlaat Fama Volat en gaat leidinggeven aan verschillende creatieve teams en Creative Leads van StudioM

Fama Volat en HEMA komen met gepersonaliseerde AI-pyjamaverhaaltjes

20-11-2023 | 05:00:00
De tool is gemaakt om het slaapritueel en voorlezen weer een boost te geven

HEMA verkoopt pyjama’s voor War Child

14-11-2023 | 08:43:10
Samen met War Child verkoopt HEMA pyjama’s waarvan een kwart van de opbrengst naar het goede doel gaat.

Fama Volat en Van den Borne haken in op aanstaande geboorte olifantjes

02-11-2023 | 09:49:00
Van den Borne lanceert samen met Fama Volat een campagne die inhaakt op de aanstaande geboorte van drie olifantjes in de Beekse Bergen.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.