Marketing Report
Fama Volat ontwikkelt campagne Den Bosch Partners nieuws

Fama Volat ontwikkelt campagne Den Bosch Partners

Ter introductie van het vernieuwde kleurrijke stadsmerk, worden vanaf deze week 11.000 wapens in de vorm van een embleem uitgedeeld aan de inwoners van Den Bosch.

Vernieuwd stadsmerk

In de campagne roepen 11 Bossche ambassadeurs op om het nieuwe wapen aan te vragen en uit te dragen, inspelend op de emblemencultuur rondom Carnaval. Het wapen verbindt met de historische kleuren van de stad en de kleuren van de toekomst het heden en verleden, net als de campagne.

Linda van den Dungen-Hanegraaf, Head of Social and Community bij Den Bosch Partners: "Dit is een uitnodiging om samen Den Bosch op te pakken en klaar te maken voor de toekomst. Een samenleving te bouwen waar andere steden naar kijken. Met de kracht van verenigen als grootste wapen." Inwoners kunnen via zinindenbosch.nl één van de 11 versies van het embleem claimen en ophalen bij locaties in de Bossche binnenstad. De campagne is ontwikkeld door Den Bosch Partners in samenwerking met Fama Volat.

www.famavolat.com

Lees ook:

Fama Volat ontwikkelt wervingscampagne onder zeeniveau voor Sif

29-06-2023 | 11:49:00
Sif, de producent van stalen fundamenten voor windmolens op zee, heeft een wervingscampagne gelanceerd om technisch personeel aan te trekken voor hun productielocatie op de Tweede Maasvlakte. Met een abri, die alleen zichtbaar is wanneer de zee zich terugtrekt, wordt de aandacht gevestigd op deze functies

[Vacatures] Fama Volat zoekt een Creatief

18-04-2023 | 11:25:03
Fama Volat is per direct op zoek naar een Creatief

[Vacatures] Fama Volat zoekt een Trainee

29-11-2022 | 07:28:00
Fama Volat is per direct op zoek naar een Trainee

[Vacatures] Fama Volat zoekt een Jr. Brandmanager

22-11-2022 | 06:49:00
Fama Volat is per direct op zoek naar een Jr. Brandmanager

[Vacatures] Fama Volat zoekt een Account Executive

22-11-2022 | 06:43:00
Fama Volat is per direct op zoek naar een Account Executive 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.