Marketing Report
Fama Volat ontwikkelt wervingscampagne onder zeeniveau voor Sif nieuws

Fama Volat ontwikkelt wervingscampagne onder zeeniveau voor Sif

Sif, de producent van stalen fundamenten voor windmolens op zee, heeft een wervingscampagne gelanceerd om technisch personeel aan te trekken voor hun productielocatie op de Tweede Maasvlakte. Met een abri, die alleen zichtbaar is wanneer de zee zich terugtrekt, wordt de aandacht gevestigd op deze functies.

Windenergie op zee

Fred van Beers, CEO Sif: "Wij leveren het fundament voor windenergie op zee. Daardoor vormen we een essentiële schakel in de Europese energietransitie. We hebben een ambitieus doel voor ogen en om dat te bereiken hebben we nieuw technisch talent nodig. Onze wervingscampagne onder zeeniveau is een creatieve manier om aandacht te vestigen op de belangrijke rol die onze medewerkers spelen in het realiseren van duurzame energieoplossingen."

Maak deel uit van ons team

In samenwerking met creatief bureau Fama Volat werd de wervingscampagne in zee opgetuigd. Een abri onder water zetten, bleek andere uitdagingen te kennen dan het fundament van een windmolen plaatsen. Al om 06.00 uur ’s ochtends stond een team klaar om de abri de zee in te rijden. Met een getijdentabel onder de arm lukte het om de constructie te plaatsen op de opvallende locatie, die perfect aansluit bij het eindproduct van Sif dat zich ook in zee bevindt. De wervingscampagne heeft als doel om het komende jaar 175 nieuwe medewerkers aan te trekken. 

Groeiende kansen

Martijn Beukema, General Manager Production: "Deze productielocatie op de Tweede Maasvlakte biedt kansen voor technisch personeel. Bij Sif creëren we niet alleen banen, maar ook een omgeving waarin mensen kunnen groeien en hun vaardigheden kunnen ontwikkelen. We bieden een stimulerende werkomgeving waar teamwork, vakmanschap en innovatie centraal staan. Bij Sif kun je impact maken."

www.sif-group.com

Lees ook:

N=5 ontwikkelt privacyschendings-campagne voor de Consumentenbond

01-03-2024 | 09:26:35
Vanaf 1 maart start ook de door reclamebureau N=5 ontwikkelde campagne die consumenten bewust moet maken van dit datamisbruik

Zeeman lanceert virtuele brandstore in Roblox tijdens Fashion Week

28-02-2024 | 12:00:00
Zeeman biedt tegengeluid aan dure digitale mode met betaalbare basics in virtuele brandstore

The Family Amsterdam maakt eerste merkcampagne van Van Wijngaarden's Zaanse Mayonaise

28-02-2024 | 08:48:00
Van Wijngaardens Zaanse Mayonaise lanceert haar eerste merkcampagne. Hiervoor klopte het familiebedrijf aan bij The Family Amsterdam.

ASICS lanceert campagne Move Her Mind in aanloop naar International Women's Day

27-02-2024 | 13:04:00
Vrouwen die regelmatig bewegen voelen zich 52 procent gelukkiger, 48 procent zelfverzekerder en 50 procent energieker

iO ontwikkelt Belgische merkbewustzijnscampagne voor Manna

27-02-2024 | 11:24:00
iO heeft een campagne ontwikkeld om de vernieuwde verpakkingen van sauzenfabrikant Manna onder de aandacht te brengen en het merkbewustzijn te vergroten

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.