Marketing Report
Fama Volat ontwikkelt wervingscampagne onder zeeniveau voor Sif nieuws

Fama Volat ontwikkelt wervingscampagne onder zeeniveau voor Sif

Sif, de producent van stalen fundamenten voor windmolens op zee, heeft een wervingscampagne gelanceerd om technisch personeel aan te trekken voor hun productielocatie op de Tweede Maasvlakte. Met een abri, die alleen zichtbaar is wanneer de zee zich terugtrekt, wordt de aandacht gevestigd op deze functies.

Windenergie op zee

Fred van Beers, CEO Sif: "Wij leveren het fundament voor windenergie op zee. Daardoor vormen we een essentiële schakel in de Europese energietransitie. We hebben een ambitieus doel voor ogen en om dat te bereiken hebben we nieuw technisch talent nodig. Onze wervingscampagne onder zeeniveau is een creatieve manier om aandacht te vestigen op de belangrijke rol die onze medewerkers spelen in het realiseren van duurzame energieoplossingen."

Maak deel uit van ons team

In samenwerking met creatief bureau Fama Volat werd de wervingscampagne in zee opgetuigd. Een abri onder water zetten, bleek andere uitdagingen te kennen dan het fundament van een windmolen plaatsen. Al om 06.00 uur ’s ochtends stond een team klaar om de abri de zee in te rijden. Met een getijdentabel onder de arm lukte het om de constructie te plaatsen op de opvallende locatie, die perfect aansluit bij het eindproduct van Sif dat zich ook in zee bevindt. De wervingscampagne heeft als doel om het komende jaar 175 nieuwe medewerkers aan te trekken. 

Groeiende kansen

Martijn Beukema, General Manager Production: "Deze productielocatie op de Tweede Maasvlakte biedt kansen voor technisch personeel. Bij Sif creëren we niet alleen banen, maar ook een omgeving waarin mensen kunnen groeien en hun vaardigheden kunnen ontwikkelen. We bieden een stimulerende werkomgeving waar teamwork, vakmanschap en innovatie centraal staan. Bij Sif kun je impact maken."

www.sif-group.com

Lees ook:

Fightclub ontwikkelt activatie voor Whirlpool MaxiSpace

28-09-2023 | 14:48:00
Ter ere van de lancering van de MaxiSpace vaatwasser opende Whirlpool, in samenwerking met Fightclub, voor één dag restaurant La Vaisselle

[Vacatures] Springbok zoekt een Copywriter

28-09-2023 | 11:48:00
Springbok is per direct op zoek naar een Copywriter in Den Bosch

[Vacatures] Somention zoekt een Social Creative (Sr.)

28-09-2023 | 10:44:00
Somention is per direct op zoek naar een Social Creative (Sr.)

Joe Public en Springbok komen met Belgische campagne voor Burger King

28-09-2023 | 08:57:02
In de campagne wordt duidelijk gemaakt dat de snelste weg voor een zogeheten Whopper de My Burger King-app is. De campagne loopt in België.

GIG Hard Seltzers remake DE-commercial gaat viral

27-09-2023 | 10:59:00
Bijna 1,5 miljoen views op Insta, ruim 400.000 op TikTok en dik 200.000 op LinkedIn

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.