Fawry not Sawry (Farja Farvardin) aan de slag bij onlineplatforms van RTL Nederland

Fawry not Sawry (Farja Farvardin) aan de slag bij onlineplatforms van RTL Nederland

Farja Farvardin, beter bekend onder de naam Fawry not Sawry, gaat per 1 maart 2023 werken bij RTL Nederland voor www.rtl.nl en RTL Boulevard online.

Grootste entertainmentplatform

Marc Schreuder, Head of Publishing bij RTL Nederland: "Met RTL.NL hebben we de ambitie om het grootste entertainmentplatform van Nederland te worden. Het is daarom een hele logische keuze om Farja aan ons te binden. Hij heeft zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld als een gepassioneerd contentmaker en zeker ook een groot fan van het genre love, reality & dating. En laten we in dat genre bij RTL Nederland & Videoland nu marktleider zijn. Ik ben dan ook heel blij dat hij ons team bij RTL.NL komt versterken om onze groei ambities waar te maken."

Farja Farvadin: "Ik heb mij bij RUMAG de afgelopen jaren mogen ontwikkelen en alle ruimte gekregen die ik wilde en daar ben ik ze zeer dankbaar voor. Ik wil mij graag verder ontwikkelen en dat kan bij RTL.NL. Naast het maken van aftertalks voor de meest geweldige love, reality & dating programma’s kan ik ook meer content gaan maken op het gebied van entertainmentnieuws en artiesten voor RTL Boulevard online en gaan we samen nieuwe online formats ontwikkelen, iets waar ik waanzinnig veel zin in heb."

Gepassioneerd contentmaker

Danny Membre, Founder RUMAG: "RUMAG is een kweekvijver voor talenten waarbij Farja zichzelf de afgelopen jaren heeft laten zien door zijn motivatie en welwillendheid, dat als je wat wilt, je er ook echt komt! Farja zijn volgende hoofdstuk is absoluut RTL.NL, wij zijn dan ook heel blij en trots dat hij deze kans heeft gekregen en wensen hem alle geluk en succes toe. RTL.NL is het digitale platform waar je al het nieuws van RTL Boulevard vindt en de leukste en beste fragmenten van alle programma’s op RTL en Videoland. Wil je geïnformeerd en vermaakt worden of wil je weten welke series je nu moet kijken. RTL.NL is de plek waar je het allemaal vindt.

Foto: Tom Cornelissen

www.rtl.nl

www.rtlnederland.nl

www.company.rtl.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.