Marketing Report
Feyenoord lanceert eigen streamingdienst nieuws

Feyenoord lanceert eigen streamingdienst

Feyenoord heeft onder de naam Feyenoord ONE een eigen online streamingdienst gelanceerd. Op het platform, dat vanaf nu live staat, zijn volledige wedstrijden, exclusieve documentaires en videoseries en historische wedstrijden te bekijken.

Ook worden live wedstrijden uitgezonden waaronder de oefenwedstrijden van Feyenoord 1, jeugdwedstrijden en de resterende UEFA Youth League-wedstrijden van Onder 19 van dit seizoen. Ook zijn highlights van wedstrijden van Feyenoord Vrouwen 1 te vinden op het platform. De live wedstrijden van Feyenoord in de Eredivisie, KNVB Beker en in Europa zij nniet via de streamingdienst te zien, maar bij ESPN en de Champions League bij RTL Nederland op RTL7 (vanaf september 2024 Ziggo Sport).

Ruud van der Knaap, commercieel directeur van Feyenoord: “Feyenoord ONE is een waardevolle aanvulling op onze bestaande clubkanalen, zoals de Feyenoord-website, de app, het magazine en de sociale media-kanalen. Met Feyenoord ONE bieden we supporters content van hoge kwaliteit op één plek, waarbij je zelf kunt bepalen wanneer je wat kijkt en je nooit meer iets hoeft te missen.

Daarnaast biedt de productie en distributie van videocontent via Feyenoord ONE ons de kans om in de toekomst nog meer series, documentaires en overige videocontent te maken van hoge kwaliteit. We zijn dan ook ontzettend trots dat we als eerste club in Nederland een eigen streamingdienst aan kunnen bieden aan onze supporters, in navolging van Europese topclubs als Liverpool, Real Madrid en Juventus.”

Feyenoord ONE is voor iedereen te bezoeken. Om exclusieve content te zien, kunnen supporters een lidmaatschap afsluiten. Seizoenkaarthouders en Legioen-leden zijn via e-mail geïnformeerd over de mogelijkheden en de lidmaatschapsprijs voor het restant van het huidige seizoen. Vanaf het seizoen 2024-2025 kost een lidmaatschap op Feyenoord ONE 25 euro per seizoen voor seizoenkaarthouders en Legioen-leden, voor overige supporters kost een lidmaatschap 50 euro per jaar.

Overigens is Feyenoord (net als Ajax) al jaren actief met een eigen programma onder de naam Feyenoord TV dat bij ESPN wordt uitgezonden.

www.feyenoord.nl

 

Lees ook:

[Vacancy] Nielsen has a position for Sport-Streaming-Catalogs Editor

22-02-2024 | 08:55:00
Nielsen is directly looking for Sport-Streaming-Catalogs Editor Full-time · Amsterdam

[Interview] Michel van der Voort (Screenforce): Ik verwacht in 2024 herstel tv-reclamemarkt dankzij evenementen

19-02-2024 | 11:42:00
Michel van der Voort is directeur van marketingorganisatie Screenforce waar tv-reclame exploitanten als Ster, Ad Alliance (RTL Nederland) en Talpa Media Solutions (Talpa Network) alsmede andere broadcastes deel van uitmaken. We spreken hem over 2023 en 2024, de introductie van NMO, addressable reclame en andere marktontwikkelingen

[Interview] Barbara Hazenberg & Mike van der Moolen (DPG Media): geloof in crossmediale merken en samenwerkingen

17-02-2024 | 14:24:00
Barbara Hazenberg en Mike van der Moolen vormen samen de directie advertising van DPG Media Nederland. We spreken het duo over 2023 en 2024, NMO, Ad Manager en andere trends en ontwikkelingen

SkyShowtime komt met reclamemodel per 23 april 2024

16-02-2024 | 13:43:00
SkyShowtime komt op 23 april 2024 met een reclameversie van zijn streamingdienst. Daartoe worden de abonnementstarieven en het soort abonnementen gewijzigd

KPN voegt Cinetree toe aan aanbod KPN TV+

16-02-2024 | 00:58:00
KPN heeft Cinetree toegevoegd aan zijn aanbod voor KPN TV+ abonnees. Cinetree is een streamingdienst met film en documentaires over maatschappelijke thema’s en films uit het wereldwijde arthouse segment
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.