Finn Dekker en Guus van Duijn naar ACE Fitzgerald

Finn Dekker en Guus van Duijn naar ACE Fitzgerald

Finn Dekker en Guus van Duijn sluiten zich aan bij het team van communicatiebureau ACE Fitzgerald. Na een carrièrestart bij HIBOU gaat Finn aan de slag als Senior Account Executive op accounts als TicketSwap, TBAuctions en Greener. Guus start - na rollen als corporate communicatieadviseur bij stichting JOGG en docent op de Universiteit van Amsterdam - als consultant op accounts als fritz-kola, ANWB en AEG.

Dorien Kuiken, Managing Director van Fitzgerald: "We blijven bij Fitzgerald bezig met het uitbreiden van ons bureau. Na het binnenhalen van een aantal nieuwe key accounts, zoals YoungOnes, L’Oréal Paris en fritz-kola, is het tijd om ons team ook weer te laten groeien met toptalent. Guus en Finn zijn vanwege hun diverse profielen een mooie, nieuwe aanvulling op ons team en dragen bij aan het momentum waar wij als bureau ons in begeven."

Finn Dekker: "De manier waarop Fitzgerald organisaties en bedrijven helpt een positieve impact te maken sprak mij ontzettend aan. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om aan de slag te gaan met deze aanpak en samen met opdrachtgevers een positieve impact te maken."

Guus van Duijn: "Na een tijd in de maatschappelijke sector gewerkt te hebben, begon het te prikkelen om aan de bureauzijde verhalen te maken en te vertellen. Toen mijn weg kruiste met Fitzgerald, werd ik meteen enthousiast door de missiegedreven aanpak van het bureau. Ik kijk er enorm naar uit om samen met de klant vanuit hun core te kijken naar wat zij kunnen doen voor een betere wereld. En vanuit daar mooie verhalen te maken."

www.fitzgerald.amsterdam

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Greener Power Solutions kiest Fitzgerald als PR- en communicatie bureau

03-07-2024 | 13:21:00
Naar aanleiding van een bureau pitch koos het energiebedrijf voor Fitzgerald om hen te ondersteunen bij hun PR- en communicatievraagstukken

La Place start campagne met kok en tv-presentator Nick Toet

06-06-2024 | 15:31:58
Nick Toet reist met de Good Truck, gevuld met verse kruiden en groenten, door Nederland om mensen te laten proeven van het La Place-menu.

Fitzgerald creëert Omdat jij het waard bent-campagne voor L’Oréal Paris

05-06-2024 | 15:59:00
Doel is om de zelfwaardering van Gen-Z te vergroten en vrouwen (en zij die zich zo identificeren) te ondersteunen in gevoelens van eigenwaarde

[Dutch PR Awards 2024] Fitzgerald: SIRE pr-campagne Vind je lichtpuntje en durf te hopen

08-05-2024 | 06:00:00
De grote vraag voor veel bedrijven en organisaties anno 2024 is: hoe blijft je relevant wanneer de enige constante verandering is?

Dorien Kuiken over ACE | Fitzgerald

02-05-2024 | 11:14:00
We geloven dat de kern van elk geweldig merk is opgebouwd uit een why, een missie, die het verdiend gehoord te worden

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.