Marketing Report
Fitzgerald introduceert propositie Purpose Programs

Fitzgerald introduceert propositie Purpose Programs

Met Purpose Programs komt Fitzgerald, onderdeel van Ace, met een dienst om de corporate wereld, NGO’s en maatschappelijke instellingen te verbinden.

De expertise van het bureau ligt erin met strategische communicatie een positieve impact te maken op de maatschappij. Elk jaar is er al het Fitzgerald Initiative: het kennis- en inspiratie-event dat de brug slaat tussen merken, nonprofits en NGO’s. Om de kruisbestuiving tussen deze werelden verder te stimuleren zijn er nu Purpose Programs.

Purpose Programs worden ontwikkeld voor merken die stappen maken met maatschappelijk verantwoord ondernemen en op zoek zijn naar manieren om hier impact mee te maken, (nieuwe) doelgroepen te bereiken en zichtbaarheid te creëren. Binnen de dienst wordt een maatwerkstrategie ontwikkeld en een samenwerkingsproject opgezet tussen het merk en een NGO, goed doel, nonprofit of stichting om samen maatschappelijke impact te maken.

Samenwerkingen opzetten

Dorien Kuiken, Managing Director bij Fitzgerald: “Deugen is voor bedrijven bijna hygiëne geworden. Samenwerken om te versnellen zie je bijvoorbeeld in de Green Deal van Timmermans. En aan de houding van de top van het bedrijfsleven. We kunnen het niet alleen’ aldus Shell, Unilever en DSM onlangs op nationale tv (bron). Het implementeren van zo’n coöperatieve koers is voor organisaties van zo’n omvang alleen makkelijker gezegd dan gedaan. Purpose Programs helpen hierbij. Daarmee kijken we vanuit een communicatieperspectief naar impactvolle samenwerkingen en helpen die opzetten.”

Binnen de Purpose Programs ondersteunt Fitzgerald bij de volgende activiteiten:

• Selectie en koppeling aan een relevante NGO of maatschappelijke organisatie

• Ontwikkeling van strategisch plan voor het partnership en conceptontwikkeling

• Pr-strategie en executie

www.fitzgerald.amsterdam

www.thisisace.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.