Marketing Report
Fitzroy ontwikkelt campagne slimme kraan Unito nieuws

Fitzroy ontwikkelt campagne slimme kraan Unito

Wie neemt er nou nog genoegen met karakterloos kraanwater als je het leven kunt laten bruisen met een simpele dubbelklik? Wie wil er nou geen kokend water in een handomdraai, of een geïntegreerde Juice Bar geheel naar jouw smaak. Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de kraan kiezen.

Nederland is een slimme kraan rijker: Unito. Het merk vroeg bureau Fitzroy om na te denken over de positionering, big idea en doorvertalingen naar verschillende media voor de verschillende landen waar Unito actief is. 

Quook Quook 

Jur Baart, oprichter Fitzroy: "Omdat we een global idea moesten ontwikkelen hebben we eerst gekeken naar de functionele USP’s van de kranen zelf. Het mooie van Unito is dat je met twee tikken de hele bediening kan doen. Deze double tap bracht ons op het idee van een papegaai. Een slim beest dat ook vaak twee keer iets achter elkaar zegt. Door de papegaai ook op een Unito te zetten ontstond een universeel beeld dat we nu gaan uitrollen. Met de Quook Quook beginnen we een beetje plagend naar de concurrent. Want er mag ook wel weer een beetje fun in deze markt."

De campagne zal eerst in Nederland te zien zijn en daarna in de overige landen.

www.fitzroy.nl

www.unitostore.com

Lees ook:

Stoov en Fitzroy haken in op de feestdagen

14-11-2023 | 09:02:00
De najaarscampagne van Fitzroy en Stoov focust zich op iedereen die het weleens koud heeft en op iedereen die een Koukleum kent.

Fitzroy ontwikkelt campagne voor VGZ met Eva Eikhout

06-11-2023 | 13:45:00
Fitzroy heeft een campagne ontwikkeld voor zorgverzekeraar VGZ met Eva Eikhout in de hoofdrol. In de campagne vraagt VGZ aandacht voor vernieuwingen in de zorg

Fitzroy verzorgt campagne voor de Unexpected Flavours van Sportlife

02-11-2023 | 08:48:23
Sportlife breidt uit met 3 zoete varianten: Strawberry-Blueberry, Mango-Orange en Cherry-Coconut. Fitzroy ontwikkelde een nieuwe insteek voor de campagne

Smyle en Fitzroy lanceren poetspil tijdens ADE

19-10-2023 | 15:18:00
Smyle vraagt hiermee op een ludieke manier aandacht voor mondverzorging zonder plastic in de vorm van een pil

Positionering Sabor Verde door Fitzroy

02-10-2023 | 17:07:00
Sabor Verde ontwikkelde een assortiment met pure en gerijpte ready-to-eat-avocado-producten

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.