Marketing Report
Fitzroy ontwikkelt FIX THE SYSTEMS campagne voor Cordaid nieuws

Fitzroy ontwikkelt FIX THE SYSTEMS campagne voor Cordaid

Cordaid heeft na een herpositioneringstraject samen met Innate Motion gekozen voor Fitzroy als strategisch bureau. Het bureau heeft de afgelopen maanden gewerkt aan een nieuwe positioneringscampagne waarmee de ontwikkelingsorganisatie haar huidige achterban, maar vooral ook jongeren en nieuwe doelgroepen wil activeren.

Als organisatie voor internationale samenwerking spant Cordaid zich in om systemen te versterken zodat mensen in fragiele landen en postconflictgebieden in veiligheid kunnen leven en toegang hebben tot gezondheidszorg, voedsel, onderwijs en levensonderhoud. Systemen houden niet op bij landsgrenzen. Klimaatverandering, een pandemie, armoede en ongelijkheid raken ons allemaal. De wereld is meer dan ooit met elkaar verbonden. De bestaande systemen falen. We vormen een movement: samen kunnen we systemen fixen. FIX THE SYSTEMS!


Om FIX THE SYSTEMS kracht bij te zetten is gekozen voor een visueel element waarbij in animatie FIX wordt afgewisseld. met F**. Hiermee wil Cordaid de impact van haar komende campagnes nog verder vergroten.

www.cordaid.org/nl
www.fitzroy.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.