Fiverr gaat samenwerking aan met hostelketen Selina

Fiverr gaat samenwerking aan met hostelketen Selina

Freelance platform Fiverr heeft een partnerschap aangekondigd met hostelketen Selina. Het doel van de samenwerking is om eenzaamheid van reizende freelancers in te perken, door deze Anywhere Workers met elkaar in contact te brengen. Hieromheen lanceert Fiverr de Work from Anywhere-wedstrijd, waar freelancers meedingen naar een wekenlang verblijf op een Selina-locatie naar keuze.

Anywhere Workers zijn mensen die op afstand werken vanaf ten minste twee locaties, nationaal of internationaal. Deze combinatie van werken en reizen kent veel voordelen, maar brengt ook regelmatig eenzaamheid met zich mee, zo blijkt uit onderzoek van Fiverr in samenwerking met Lonely Planet. Negentig procent van de Anywhere Workers ervaart door hun nomadische levensstijl een vorm van eenzaamheid.

Gali Arnon, CMO bij Fiverr: "Het hebben van autonomie en flexibiliteit is fijn, maar Anywhere Workers hebben ook tal van uitdagingen, zoals het gebrek aan een community en een gevoel van erbij horen. Het creëren van een levendige en betrokken community is de kern van alles wat we doen bij Fiverr. We zijn verheugd om samen te werken met een bedrijf als Selina, dat over de hele wereld de fysieke ruimte heeft om ons hierbij te helpen. Samen willen we de problemen van eenzaamheid aanpakken."

Selina heeft locaties in alle uithoeken van de wereld

Selina biedt gasten prachtige plekken om voor onbepaalde tijd in het buitenland te verblijven, te reizen en te werken. Het bedrijf maakt gebruik van lokale kennis om duizenden activiteiten en ervaringen te creëren op meer dan 163 bestemmingen wereldwijd. De samenwerking met Fiverr zal de leden van het platform toegang geven tot Selina over de hele wereld.

Elad Nir, Global CMO van Selina: "Vanaf het begin heeft Selina haar missie gericht op het bouwen van connecties. Wij geloven dat het voeden van deze connecties helpt om de groeiende problemen van eenzaamheid aan te pakken.Onze actieve wereldwijde co-working community heeft ons laten zien dat werken op afstand niet eenzaam hoeft te zijn. We zijn dan ook verheugd om samen te werken met Fiverr en hun Anywhere Workers te verwelkomen in ons netwerk."

Work from Anywhere-wedstrijd

De Work From Anywhere-wedstrijd loopt drie weken, van 11 augustus tot en met 1 september. Fiverr-freelancers over de hele wereld kunnen hun inzendingen insturen om kans te maken op een tegoedbon van 2.000 US dollar voor reiskosten van Fiverr, evenals 250.000 Selina tokens, wat gelijk staat aan ongeveer 2.000 US dollar aan overnachtingen en andere diensten op Selina-locaties. Tijdens hun verblijf zullen de winnaars van de wedstrijd ook hun ervaring als een Anywhere Worker documenteren en delen met de wereld.


www.pages.fiverr.com/selina

www.fiverr.com

www.selina.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.