Marketing Report
Fotograaf en regisseur Paul Berends sluit zich aan bij Hazazah

Fotograaf en regisseur Paul Berends sluit zich aan bij Hazazah

Paul Berends, allround mode- en lifestyle fotograaf, maakt de stap naar Hazazah om zijn carrière als regisseur een kickstart te geven. Ook hoopt Paul Berends hiermee een grotere kring klanten aan te kunnen spreken.

Jeroen van den Idsert, oprichter Hazazah: "Paul schiet grote, internationale projecten. Dat soort fotografen past bij ons."

Diversiteit hoog in het vaandel

Paul Berends creëert al verhalen sinds hij kan lopen en heeft diversiteit sinds hij fotografeert hoog in het vaandel staan. De afgelopen 25 jaar reisde hij de wereld rond, eerst als assistent van gevestigde namen zoals Mario Testino. Na dit vijf jaar assisteren begon zijn carrière als zelfstandig fotograaf en werkte hij voor uiteenlopende klanten/merken als ELLE, Vice, Heineken, Samsung en Chloé.

Paul Berends: "Ik vind de diversiteit in de stijl en de projecten van Hazazah tof. Van editorial tot commercieel, van super creatief tot strak geregisseerd, van fotografie tot film. En alles van hoge kwaliteit. Je ziet dat iedereen zijn of haar eigen kracht heeft en dat daar ook mee wordt gewerkt. Ik heb voor Hazazah gekozen, omdat ik me gezien voel als persoon en als maker, dat ze – of we – vanuit daar kijken wat werkt. Bij de regisseurs vind ik dat je het cinematografische ook terugziet in commercieel werk. Ik wil me naast fotografie verder ontwikkelen in regie. En naast mode wil ik mijn klantenkring verbreden. Dat was aan al aan het gebeuren en met Hazazah zie ik daar nog veel meer groeipotentie."

Mensen-mens

Jeroen van den Idsert, Executive Producer en oprichter van Hazazah Film & Photography: "Ik ken Paul al een tijdje omdat we gezamenlijke vrienden hebben en op feestjes regelmatig naar elkaar toetrokken. Paul vertelde een paar weken geleden dat hij weg was bij zijn oude agent Eric Elenbaas. Wat we nooit gedacht hadden lag nu opeens op tafel: samenwerken.

Paul is een mensen-mens. Bij Hazazah werken we hard, en waar gewerkt wordt mag best een beetje emotie zijn – maar we gaan wel op een constructieve manier met elkaar om, zodat adverteerder, bureau, fotograaf/regisseur en Hazazah aan het einde van de dag met een smile en een tas vol mooie foto’s of shots uit elkaar gaan. Paul past daarom goed bij ons. Het is een lieve, creatieve man, waar goed mee samen te werken valt."

Complexe shoots

Jeroen van den Idsert: "Omdat we een productiemaatschappij zijn, helpen we graag met complexe shoots waar die dan ook geschoten moeten worden. Met grote sterren of bekende sporters of modellen. Dat is de lol van dit vak.

Paul schiet omvangrijke projecten voor onder andere Heineken met complexe buy-outs en vaak in het buitenland. Dat soort fotografen – en regisseurs, we gaan met Paul ook regisseren – past bij Hazazah. Ze moeten het eigenlijk veel te druk hebben en het zelf niet meer kunnen regelen, omdat ze op de inhoud moeten focussen en niet op planningen of productie-dingetjes."

www.hazazah.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief