Marketing Report
Fresh Bridge: Playbook How to TikTok nieuws

Fresh Bridge: Playbook How to TikTok

TikTok is momenteel hét social kanaal wat het sterkst groeiend is qua gebruikers. Dit creëert bij veel mensen dan ook FOMO. En terecht! Fresh Bridge ontwikkelde een playbook vol tips & tricks.

Het platform TikTok heeft voor een wervelwind gezorgd binnen de wereld van social media. Anders dan de andere platforms ligt de focus binnen TikTok volledig op interesses in plaats van sociale contacten. Naast de verslavende werking van dit algoritme, is dit voor merken de kans om een nieuwe doelgroep te bereiken van personen die al geïnteresseerd zijn in jouw product!

In het Playbook van Fresh Bridge lees je waar voor jouw merk de kansen liggen en hoe TikTok voor jouw merk succesvol kan worden ingezet.

This is how the cookie crumbles

Download het Playbook en ontdek hoe het algoritme van TikTok te werk gaat en hoe jouw video’s hier slim op kunnen inspelen.

Bekijk welke buckets het algoritme voeden en het succes van jouw video bepalen. Daarnaast geven we onze top 9 tips die helpen om zoveel mogelijk views te behalen!

DOWNLOAD HET PLAYBOOK HIER

Tips to make your Toks Tik

De content op TikTok is niet te vergelijken met de overige social content. Het is kort (nog wel), snel en authentiek!

Dit vergt voor veel merken een andere kijk en andere aanpak. De tips uit het Playbook geven je handvatten om hiermee aan de slag te gaan.

Bloeddonoren werven via TikTok

Samen met onze partner Sanquin creëren we wekelijks nieuwe TikToks. Middels authentieke video’s spelen we in op trends en informeren we op een laagdrempelige manier een nieuwe doelgroep over het doneren van bloed.

Wist je dat er inmiddels al de eerste donoren zich hebben aangemeld na het zien van onze TikToks?

Succesvol adverteren op TikTok

Ook zonder een organisch kanaal is het mogelijk om actief te zijn op het platform. Zo zijn we met onze partner Mitsuba al bijna een jaar actief binnen Nederland en Duitsland middels ads.

Voor verschillende campagnes is er expliciete content gecreëerd die de doelgroep binnen TikTok aanspreekt. In het Playbook lees je onze bevindingen en geven we tips om succesvol te adverteren op dit platform.

Samen eens een dansje doen?

Fresh Bridge helpt bij het opzetten van TikTok-strategieën en creëert voor de doelgroep een nieuw kanaal waarop zij kennis kunnen maken met jouw merk. Neem contact met op met Fresh Bridge en ga snel een keer bij ze langs om bij te kletsen of een dansje op te nemen voor jouw TikTok!

Download het volledige playbook over TikTok hier

www.freshbridge.nl

Lees ook:

[CMTA] Fresh Bridge: Nutrilon

08-11-2023 | 10:37:00
Nutrilon wilde een jaar lange content campagne die het totale verhaal en alle subonderdelen vertelde voor alle kanalen.

Fresh Bridge presenteert playbook Black Friday

07-11-2023 | 17:32:00
Black Friday. Overgewaaid vanuit de VS waar het, de vrijdag na Thanksgiving, de traditionele aftrap is voor Holiday-season

ACM waarschuwt consumenten: eerst review checken, dan pas kopen

06-11-2023 | 14:56:00
De Autoriteit Consument & Markt (ACM), de Consumentenbond, het Europees Consumenten Centrum (ECC), de Fraudehelpdesk en het Landelijk Meldpunt Internetoplichting (LMIO) van de politie trekken samen op in een campagne tegen oplichting en misleiding door webshops

[CMTA] Fresh Bridge - Olvarit Knijpfruit: Een fruitig feestje voor jouw kindje en de natuur

04-11-2023 | 14:20:03
Olvarit is marktleider op het gebied van peutermaaltijden, maar in het knijpfruit segment niet

[CMTA] Fresh Bridge: Team Rens

02-11-2023 | 15:19:20
Een shock ging door ons team na het horen van het nieuws: de man van Cristine (collega) heeft de meest progressieve vorm van MS

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.